Nemoj da obmanjujes narod TI NEMAS 60 FPS u Doom 3 1024x768 medium sa tvojim MSI 9800 pro! To mozda ima kokos, ali ti neuNesc0 je napisao(la):Nista druze, ti taj CD u kantu, pa kupi novi. Moze biti do njega. A mozes probati i druge drivere za plocu ili neke stare za graficku (npr. 4.5). Ako nista ne pomogne, a ti odustani od jeb**** FC-a. Ionako nije nesto (cas prelak, cas pretezk).
P.S.Inace koliko imas fps u Doom-u na 1024 medium (demo1). Ja sam tu oko 60 iz druge![]()
GoranM je napisao(la):Nemoj da obmanjujes narod TI NEMAS 60 FPS u Doom 3 1024x768 medium sa tvojim MSI 9800 pro! To mozda ima kokos, ali ti ne
ja sa 400 MHz GPU imam 47-48 Fps, dakle ti bi morao da stavis 510 Mhz za GPU, sto ce ici malo teze. Inace sve to je nkod mene na Bartonu 2310@220FSB DC
Ja se izvinjavam, ono 47-48 fps je u 1024x768 high, ali svejedno nema on 60 fps u medium, razlika je mala ( 2-3 fps), samo se sa promenom rezolucije dobija veca razlika. Ne zanima me nikakvo djubrivo i njegovi modovi, necu da sakatim sliku zarad kvaliteta i tacka!Delija je napisao(la):Medium, momak, medium, niko nije pomenuo High :d (pretpostavljm da nisi pazljivo citao!), a ako na Medium imas 48, onda ili nisi upotrebio Humus tweak ili ti nesto gadno ne stima!
Kod mene je na High ~51fps, Medium nisam ni probao, jer mi ne treba!![]()
Nije nego. Da nije covek mozda "cackao" po doom3.exe fajlu sa ciljem da optimizuje ono sto JC nije uradio kako treba. Mora da bude gubitka na kvalitetu, to ti je valjda jasno. Sad sto ti to ne vidis, mozda neko i vidi...Delija je napisao(la):Nemoj da pricas bezveze ako nisi probao!
Sa ovim tweakom se NE smanjuje kvalitet!
GoranM je napisao(la):Ja se izvinjavam, ono 47-48 fps je u 1024x768 high, ali svejedno nema on 60 fps u medium, razlika je mala ( 2-3 fps), samo se sa promenom rezolucije dobija veca razlika. Ne zanima me nikakvo djubrivo i njegovi modovi, necu da sakatim sliku zarad kvaliteta i tacka!
GoranM je napisao(la):Nije nego. Da nije covek mozda "cackao" po doom3.exe fajlu sa ciljem da optimizuje ono sto JC nije uradio kako treba. Mora da bude gubitka na kvalitetu, to ti je valjda jasno. Sad sto ti to ne vidis, mozda neko i vidi...
GoranM je napisao(la):...Da li jos neko misli da moze sa 9800pro da ima >60fps u 1024x768 medium, svi efekti ukljuceni? Naravno bez gresaka u grafici, znaci nista sj*bani poligoni, tackice crvene i bele ( zao mi je ne mogu ni zelene) i slicno
P.S. Ovo se ne odnosi na Kokosa, on je uvek sa svojim friziderom izvlacio cuda. :eyebrows:
Delija je napisao(la):Sto mene raduje, posto moj MSI nece "da se igra"sa mnom iznad 391/712.
p.s. U stvari, hoce samo da se grudva!![]()
ivanj je napisao(la):I ja imam tu MSI9800 pro... sve radi kako treba sem Doom3-jke i FarCry-a u nekim scenama .. sto naravno govori da ni buduce igre nece izgledati nesto narocito dobro :wall: . Problem je u tome sto su teksture verovali ili ne ... pegave .. kao neke bele tackice razlicitih velicina se javljaju po teksturama tako da sve deluje malo manje privlachno .. ako razumete sta hocu da kazem. I da .. menjao sam drivere (3.6, 3.7, 3.8, ... 4.8), hladio sam je (cuj hladio .. uperio sam 2 king size ventilatora u otvoreno kuciste .. samo sto je nisu izduvali iz lezista) .. i tako dalje i tako blize ali Doom je i dalje pegav. Klok je na defaultu tj 380/660 i tek kada uradim de clock GPU-a na 300 pega vise nema. Nisam je jos probao sa jacim napajanjem (moje ima samo 300W ... mada .. mislim da nije to) ili na drugoj MB (moja je Abit KX7 KT333) .. tako da .. mislim .. framerate je odlichan .. rezultati u 3DMarku2003 .. frekvencija gpu-a ide i do 420 a memory clock do 750 bez problema i nema nikakvih nestabilnosti u 3DMarku .. anomalija slike ima u Troll i Proxiconu.. tako da .. ako mozete da uzmete 9800 pro grafichku nekog drugog proizvodjacha.. moj savet .. uzmite nju. Nesto kod ovih definitivno nije bash kako treba ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari