Invader
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.05.2004
- Poena
- 349
Bio sam na moru 2 meseca i montor je pre toga radio odlicno, svaki dan je ukljucivan i radio po ceo dan, retko kad iskljucim komp jer skidam dosta stvari preko neta. Kad sam se vratio primetio sam da mi slika trepiri, ali sam mislio da se jos nisam navikao na monitor.Sutradan je radilo sve ok, ali negde oko 6-7 sati opet krene isto, to vec traje par dana. Svaki dan kad ukljucim komp sve je ok ali uvece oko 6-7 krene taj problem i tako celu noc. Kad se ukljucije komp slika se trese, kao da je refresh rate 60hz, kad udje u windows nema toga, ide samo jedna mutna linija kao kod televizora kad je losha slika, znaci ide odozgo na dole jedna linija neki 5 cm preko celog ekrana, i tako stalno, a kad ta linija nije na nekom delu slika ona je savrsena. Sad neznam u cemu bi mogao biti problem... Stavio sam drugi monitor, ista prica, premestio sam kuciste u drugu sobu i opet isto. Jedino sto se desilo dok sam bio na moru je to da su zamenili bandere i stavili betonske, i zice su sad spustene za 1,5m dole (nize su bandere) u uvrunte jedna oko druge, uticaj ovoga sam proverio premestanjem kompa u drugu prostoriju. Da li neko zna o cemu je problem posto stvarno ne bih da izgubim oci na ovome 
Poz Pedja
P.S. Ako ima neka greska u pisanju, to je zato sto ne bih sa gledam opet ovaj text sa ovakvim monitorom. Help !1!1!
Poz Pedja
P.S. Ako ima neka greska u pisanju, to je zato sto ne bih sa gledam opet ovaj text sa ovakvim monitorom. Help !1!1!