Šta je novo?

Slika gf4 samo za forumdzije:)

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
nije neka li dobro dodje da se vidi ZVER:)

kakvi su mu ono mem. cipovi????

gf4 slike

evo ovde ima jos slicica, a i vece su.

pozdrav :)

marko

Ne znam ocekujemo da nam ti to kazes:) Meni se cini da cipovi imaju noge na sve cetiri strane, ili mozda lupam?

Sad videh i ove vece slike. Nego jel ovo neki nas lik Gavric, sto je postovao slike?:) Izgleda da stvarno ima noge na 4 strane, ma sta to znacilo...:)

pbga

evo ovde ima informacija o tim memorijskim cipovima, izgleda da imaju nozice na sve cetiri strane.

pozdrav

marko

BTW: covece pa ovo dodje kao chat :D

Gabariti ove karte me podsecaju na milijon najava za Voodoo 5 6000 :D... koji se na kraju nikada nije pojavio ;)...

Bas i ne izgleda strava... pocinju da lice na Voodoo - izbacuju gomilu kartica ali bez neke inovacije prakticno GTS Ultra je brza od nekih GF3 i GF4 !?

Ma ok sto ima nozice sa svih strana (imali su i radeoni koje sam video) nego sto su moduli mali fizicki! I kakav je ono kuler.... ? Nema veze, to je samo sample... ja se nadam da cu karticu imati jako brzo u rukama... za mesec, mesec i po dana...

SGRAM ima nozice sa svih strana, a SDRAM sa dve.
Valjda :)

Pozdrav!

Izgleda da će onaj GeForce 4 MX420 (najslabiji) opasno da se kolje sa GF 2 MX400 bar po specifikacijama memorije koja je setovana na bednih 166 MHz, a pri tome je SDRAM (64bit). Bar će srećan vlasnik moći da se pohvali da ima GeForce 4...

Vrh Dno