Šta je novo?

Slika Ati-a r 350

• Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja
K

Kokos

Guest
Nvidia i ati ce se izgleda takmiciti ko ce staviti veci kuler;)

heat

Poz

Svaka ti chast skidam kapu , gde si to iskopao
svaka pohvala

Da je montaza losija, mislio bih da je moja sestra maher u photoshopu... :beat:

Vocko je napisao(la):
Da je montaza losija, mislio bih da je moja sestra maher u photoshopu... :beat:

bice da ti je sveca expert.

da, ovo se pre nedelju dve pojavilo na rage3d-ovom forumu.. Izmedju ostalog :)

Da, koliko vidim u pitanju je ipak montaza.

1.
Obratite paznju na stampanu plocicu ispod kulera (desni deo ispod znaka ATI) ZELENA JE!!! :D Iako je cela stampa crvena ni po kojoj logici nemoze biti zelena kada je gledate kroz tu zelenkastu plastiku kulera - narocito ne ovako tamno zelena.
2.
Sapphire ne radi crveni PCB vec plavi ili zeleni....

;) zar mene da prevaris :D

A ako uocimo jos malo bolje vidimo da je tu prepoznatljiv cip Gforce-ov cip ispod hladnjaka.

Ma jos samo nama Ati-jevcima fali taj cooler. Pu Pu daleko bilo:D

Ne razumem u cemu je stvar, slika je cista montaza

Pa bre ljudi, narocito ti Max:) PA jel vidite vi PN tj product number? Ajde bre.....pa ja bi bolje uradio i bar bi sakrio taj broj...

pa posle svih prozivki upucenih na racun Gforce-fena,usisivaca,aspiratora,grejalice manje poznatog kao F.X :D ,neki ljubitelj nVidie napravi ovakvu slicicu da bi zaustavio ismejavanje F.X-a,ko bi nastavio da ismejava kartu koja ima isto hladjenje ko i karta iz njegovog Ati tabora.

Bane-Nis je napisao(la):
Da, koliko vidim u pitanju je ipak montaza.

1.
Obratite paznju na stampanu plocicu ispod kulera (desni deo ispod znaka ATI) ZELENA JE!!! :D Iako je cela stampa crvena ni po kojoj logici nemoze biti zelena kada je gledate kroz tu zelenkastu plastiku kulera - narocito ne ovako tamno zelena.
2.
Sapphire ne radi crveni PCB vec plavi ili zeleni....

;) zar mene da prevaris :D

kako mislis to "sapphire ne radi crveni PCB"... pa ja testirao na desetine kartica iz njihovih pogona - sa crvenim PCB-om

Prvo su bile one crvene genericke karte pa su razne firme samo brendirale ventilator nalepnicom:)
Posle je sapphire poceo da radi one sa crnim pcb-om i onim drugacijim ventilatorom i hladnjakom...
Izmedju ove dve faze je bila faza crveni pcb i ovaj drugi ventilator...

Srednja faza...
Imam najvecu kolekciju slika majke mi:D

Dobro de, priznajem gresku. Propustio sam cuvenu medjufaznu crvenu seriju :D

Ma bilo kako bilo fotka je FUJ! :beat: .... Zar oni nas ATI-jevce da ...:hump: ...e neeece moci :cuss: :rocket:

:D

Vrh Dno