Šta je novo?

SLI ili ne ?

Midgard

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
649
imam 9800GTX+,imam ponudu za jako smesne pare za uzmem jos jednu (i nekim cudom identicna je kao moja,proizvodjac itd...) da li da prodam ovu moju i za pare sto sam planirao da uzmem dodatnu,da uzmem gtx260 sp216 ili da ostanem na 9800gtx+1 :d ? i da li moze cm real power 600w da gura SLI uopste ?

Idi na SLI poshto ti je mashina odlichna i nishta ti nece biti usko grlo...

Mislim da ce izgurati taj CM takvu konfguraciju, ali ne mogu da tvrdim, jer ne bi bilo lose da se taj procesor malo overklokuje, ipak bi trebalo da "nahrani" te grafe adekvatno...

Poslednja izmena:
^
Hebo bruku :D, zato zagrevanje, maltretiranje napajanja, buka od svo troje :D...
GTX 260 216sp je mnogo bolji izbor, taman prodas obe, kupis gtx i ostane ti kusur za pivo :).

pa ako ne lazu u specifikacijama naravno
ja sam na moje napajanje nakacio msi gtx280 oc edition i igrao crysis

ako uzimas high end graficku onda i high end napajanje

40-45 :( duplo manje :( jel dosta bolji taj CFT-750-14C od prophecy ? pitam posto su mi 2 chieftec-a riknula (ne znam ni ja kako) u zadnjih 3-4god :smoke:

Ako nadjes nekoga ko se pali na CM, mozes da uzmes i 60-65e, ono sto sam napisao se odnosilo na neku realnu cenu za napajanje tog kvaliteta. Taj Chieftec je dosta bolji od Prophecy-ja, ima jace 12V grane, moze da isporuci do 60A kombinovano na njima, dok LC moze da da 2x26A, kombinovano verovatno ne preko 48A, cini mi se da sam negde naisao na taj podatak.

mogu max oko ~100e da dam za napajanje.znate li mozda kolko mogu ovo moje da prodam,4 mes. staro. kutija,garancija itd... :)?
stvarno ne razumem... hoces da das za graficku 300€, a onda za napajanje koje je temelj celog sistema neces da das vise od 100€

stvarno ne razumem ljude...

ali ne i odlicno tj. high end

Pa vjerujem da Corsair HX520 kosta ispod 100€, a ni HX620 nije puno skuplji. Jeli ti high end.

nije... corsair high end je hx1000 ili enermax galaxy ili revolution, seasonic m12d, silverstone zeus... to je malo vise od 100€

Vrh Dno