Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Poceo je upgrade konfiguracije iz potpisa i nakon Hyper-a doslo je red na napajanje. Kako bih se obezbijedio i za neku sledecu konfu a i za blagi OC koji planiram, odlucio sam se za ovo:

E sad, kad vec pravim festu :banana::banana: rasklapam sve zivo, odlucio sam i da odradim kvalitetan sleeve, sredim malo kuciste i dovedem ga u red. Kako mrzim polovichne poslove i ne bih da ostavljam nesto nedovrseno zanima me sledece:
Ko je sve od vas sleeve-ovao sata napojni kabl koji izgleda ovako:

Treba mi neki tip, sta? kako? cime?
Da li se prilikom vadjenja kablova iz ovih lezista, ove plastike lome ili se mogu sastaviti nazad nakon sleeve-a? Takodje me zanima da li je potrebno nabavljati nove "stipaljke" za zice na kraju kabla (mislim na ovo ili ne?
Dakle, ovo mi je jedina nejasnoca.
Pricajte 🙂

E sad, kad vec pravim festu :banana::banana: rasklapam sve zivo, odlucio sam i da odradim kvalitetan sleeve, sredim malo kuciste i dovedem ga u red. Kako mrzim polovichne poslove i ne bih da ostavljam nesto nedovrseno zanima me sledece:
Ko je sve od vas sleeve-ovao sata napojni kabl koji izgleda ovako:

Treba mi neki tip, sta? kako? cime?
Da li se prilikom vadjenja kablova iz ovih lezista, ove plastike lome ili se mogu sastaviti nazad nakon sleeve-a? Takodje me zanima da li je potrebno nabavljati nove "stipaljke" za zice na kraju kabla (mislim na ovo ili ne?
Dakle, ovo mi je jedina nejasnoca.
Pricajte 🙂
Poslednja izmena: