Šta je novo?

Slatke muke nova graficka =]

Webb

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poena
415
Drugari verujem da je ova tema vec smorila ali tolko se brzo menjaju stvari na ovom polju da jednostvano uvek mora ista tema da se zvace.

Situacija sledeca.

Treba mi nova graficka da upotpunim novu masinu i budzet je neki 16 000.

gledma po netu nesto i otrilike ono sto mi se svidelo:

http://winwin.rs/vga-pci-e-ati-radeon-vga-amd-radeon-6870-sapphire-1gb-ddr5.66.html?productId=33140

http://winwin.rs/vga-pci-e-nvidia-g...x560-leadtek-1gb-ddr5.66.html?productId=34212

Trenutna masina:

inter i5 2500k
2x4 gb dd3 white shark
gigabyte z68p-ds3
TT 775w (Napajnje treba da dodje u kompletu sa grafickom ali to je vec izabrano )

Svaka informaacija i predlog bi dobrodoslo!:) Ako ima nesto bolje za ove novce ili pak nesto dosta bolje za neku malo vecu sumu moze! :)

Hvala unapred!

Svako ima svoje male igracke, neko da je pare za kola, neko za odecu neko za mobinlne neko za hardwer, i ne mozes da sudis nikom zbog toga :)

za one koji ne igraju vec rade posao i zaradjuju sa njom, ovo se ne odnosi...konstatacija je vishe za igrache :)
no nishta maliciozno u svakom sluchaju, vec onako imah neke znakove pitanja iznad glave :D

You don't get the poent! :D

Neki koriste HD6970/HD6950 samo radi benchovanja.

A igraju Dotu i CS. Ili im je prosto samo lepo da imaju skuplji hardver.

pa otprilike...i svako malo se desi da neko pita za savet u pokusaju da sazna sta je to best buy u sklopu budzeta koji ima, pa se gotovo redovno dolazi do toga da masa ljudi savetuje u fazonu - e super je to sto ti imas 100e budzet, ali je skroz bezveze da na tih 100 ne dodas jos 100 koje bi negde nasao, a potom od babe, tetke i strine skupio jos 50 i kupio sjaaaajnu karticu koja kosta svega 250e...a jos ako bi ti dosao i techa iz inostranstva, onda bi ipak bilo najbolje da kupishe 2 takve za svega 500 evra i stavish ih u SLI...to ti je brate vrh!

Sori malo na oftopic-u, ali gotovo sve ovakve teme dospeju na takve preporuke...

pa otprilike...i svako malo se desi da neko pita za savet u pokusaju da sazna sta je to best buy u sklopu budzeta koji ima, pa se gotovo redovno dolazi do toga da masa ljudi savetuje u fazonu - e super je to sto ti imas 100e budzet, ali je skroz bezveze da na tih 100 ne dodas jos 100 koje bi negde nasao, a potom od babe, tetke i strine skupio jos 50 i kupio sjaaaajnu karticu koja kosta svega 250e...a jos ako bi ti dosao i techa iz inostranstva, onda bi ipak bilo najbolje da kupishe 2 takve za svega 500 evra i stavish ih u SLI...to ti je brate vrh!

Sori malo na oftopic-u, ali gotovo sve ovakve teme dospeju na takve preporuke...

Epic :D

sapphire 6950 2gb,trebace ti 2gb memorije...

ja sam se zeznuo sto nisam dodao koju paru za 6950...Mislim,sve radi extra,ali BF na ultra ne moze da ga koljes...

Vrh Dno