Šta je novo?

Slatke muke nova graficka =]

Webb

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poena
415
Drugari verujem da je ova tema vec smorila ali tolko se brzo menjaju stvari na ovom polju da jednostvano uvek mora ista tema da se zvace.

Situacija sledeca.

Treba mi nova graficka da upotpunim novu masinu i budzet je neki 16 000.

gledma po netu nesto i otrilike ono sto mi se svidelo:

http://winwin.rs/vga-pci-e-ati-radeon-vga-amd-radeon-6870-sapphire-1gb-ddr5.66.html?productId=33140

http://winwin.rs/vga-pci-e-nvidia-g...x560-leadtek-1gb-ddr5.66.html?productId=34212

Trenutna masina:

inter i5 2500k
2x4 gb dd3 white shark
gigabyte z68p-ds3
TT 775w (Napajnje treba da dodje u kompletu sa grafickom ali to je vec izabrano )

Svaka informaacija i predlog bi dobrodoslo!:) Ako ima nesto bolje za ove novce ili pak nesto dosta bolje za neku malo vecu sumu moze! :)

Hvala unapred!

+1 za najjeftiniju NEreferentnu 6870

6870 bilo koju mozes da priustis i vozi

560Ti za 16k dinara?! GoranM, reci gde to ima, da odma' narucujem! Ne zbunjujte coveka, uzmi 6870 i vozi ;)

Pa dzaba ti mislis sta cemu prilici kada covek nema para za to planinarenje. Ajd da se radi o celoj konfi pa da mu pomognemo da drugacije izbalansira novac kako bi lepse upario, ali 560ti mu je 25% preko budzeta.

Opet ja:) Na predlog mnogih odlucio sam da se malo strpim sakupim jos nesto novca i kupim neku stvarno mocnu graficku :)

E sad on jedno 100000 ljudi sam cuo da je trenutno 6950 2gb best buy ( ulozeno/dobijeno) odlucih da sebe castim takvom jednom masinicom.

I sad veciti problem, u moru istih izabrati pravu. Pa vsvi vi koji ste u ovim vodama ( ja nisam) dajte neki predlog :)

Sta god uzmes neces pogresiti. Zavisi koga vise volis ATI/nVidia.

Sapphire 6950 obavezno!

Uzmi istu tu, ali 1GB verziju. Jeftinija je za 30 eura a ne radi uopste losije. Otkljucava se svaka(barem sam ja video tri modela koja su se otkljucala).

Brza je od GTX560ti 100%.

brate mili...svaka vama chast ako vam nije bezveze dati 230-250e za kartice koje ce da vrede za 2 meseca 50e manje, za 4-5 meseci 100e manje :) no dobro, valjda to zato shto nikad nisam razumeo heavy igrache :happy:

za one koji ne igraju vec rade posao i zaradjuju sa njom, ovo se ne odnosi...konstatacija je vishe za igrache :)
no nishta maliciozno u svakom sluchaju, vec onako imah neke znakove pitanja iznad glave :D

Nazad
Vrh Dno