Šta je novo?

slaba matična?

BelThaZoR

Slavan
Učlanjen(a)
13.04.2006
Poena
370
Zamolio me drug da mu sklopim kompjuter da ne bi morao da čeka nedelju dana u servisu da ga sastave. Konfiguracija je sledeća:

Asus P8H61M-LE
Intel i7 2600k
PowerColor Radeon 5450 1GB
8GB RAM-a

Problem je što kad se digne windows u gornjem delu se pojavi kao šahovnica, drajver ume da pukne, a javljaju se artefakti prilikom bootovanja. Meni ovo liči kao da je ploča preslaba da povuče i i7 i grafičku (koja se napaja samo iz ploče) i još ima nakačen PCI FireWire adapter. Htedoh da čujem vaše mišljenje. Hvala i pozz

Poslednja izmena:
U medjuvremenu sam probao 5450ku na mašini u potpisu (trenutno mi je u računaru) i šljaka za sad bez problema. Ali isto bez problema šljaka moja GTX285 u drugom kompjuteru, doduše ona vuče struju i iz napajanja.

Cekaj bre da li stvarno drugu stavio 2600k u H61 plocu?!

Vidi nije da sam se ja nešto pitao oko ploče, dogovor je bio da on meni donese delove ja da sklopim i dignem windows. Nisam znao šta namerava da kupi dok nije doneo. Naravno da je to totalni *****izam, a opravdanje je kao i obično "pa mora negde da se uštedi".

Uglavnom problem je rešen. Izgleda da je neka inkompatibilnost uzrok problema, posle stavljanja GF 210 sve radi bez problema.

Fascinantno sta ljudi rudi... Daj nagovori ga zameni tu plocu za bilo koju P67...

Verovatno ta powercolor nece da prihvati novi driver kao i pola vtx i slicnih gluposti...

Vrh Dno