Šta je novo?

sl45

jeremija

Čuven
Učlanjen(a)
25.03.2002
Poena
604
misljenja vlasnika?
mogu da ga uzmem za 180eur novog iz nemacke
da li postoji neka alternativa?
prvenestveno mi treba zbog mp3,

jeremija je napisao(la):
misljenja vlasnika?

Ako ti treba "samo" zbog mp3-a tu je i Nokia 5510 a da sam na tvom mestu pazario bih neki mp3 player odvojeno (ako si u mogucnosti)...Ipak sve to na telefonu troshi baterije shto meni lichno ne odgovara...Inache sl je bash cool fon...ipak mislim da ga je malo "pregazilo vreme"...

nokia 5510?
imao sam ga u ruci, to je strasno! meni to izgleda kao neki ruski tranzistor
kolko kosta onaj iriver?

5510 je najjaci telefon. Mp3, radio, snimanje pesama u mp3, koriscenje kao USB portable disk da prenosis podatke izmedju racunara, 64 mb memorije (Sl recimo dolazi sa, po meni neupotrebljivih 32) itd.
Tastaturica rula i strava je za kuckanje poruka

Po mom misljenju najisplatljiviji telefon, tj. nudi najvise za pare (120 evra)

Glomazan jeste, ali Boze moj. Cak ponekom i ruzan, ali to je problem onih koji telefon koriste za poziranje

jeremija je napisao(la):
misljenja vlasnika?

Uzimaj slobodno, pogotovu za te pare. Odmah da te upozorim, moraces da dokupis odmah usb multimedia card (MMC) card reader (okvirno 35€) i dodatnu MMC karticu od bar 64MB, jer je 32MB koji se dobiju malo. Znaci i za karticu oko 50€ (zavisi od velicine, i od marke, ja samo kazem okvirno).

Ako ti se ova racunica isplati, uzimaj odmah, sto se tice funkcionalnosi savrseno je.
Mada za te pare mozes da uzmes neku ciglu (verovatno nesto vec imas) plus neki odlican memorijski mp3 player, i ispasce ti jeftinije... Jedino sto ce ti se ljudi na ulici smejati dok ti zvoni mob a ti ne cujes jer slusas muziku, dok bi te SL45 odmah upozorio... :)

jeremija je napisao(la):
nokia 5510?
imao sam ga u ruci, to je strasno! meni to izgleda kao neki ruski tranzistor
kolko kosta onaj iriver?

Pazi nisi ni napomenuo shta trazish...rekao si da ti treba mp3...Ajde malo preciznije...

Vrh Dno