Analkinus je napisao(la):
Jako mi se svidja tel pa me interesuje kakva su iskustva sa njim .Koliko mu traje baterija, koliko je otporan na sve i svasta i kako se pokazuje u svakodnevnom radu (sve ono sto bas i ne mozes da procitas na zvanicnom sajtu). Da li vredi tih 250e? Pozdrav
Baterija je 540 mAh, traje relativno kratko, 3-4 dana kad ne koristis mp3, ali se napuni za dva sata. Mp3 je pojede celu za par sati.
Ne znam da li je otporan, nikad mi nije ispao ili se ogrebao ili slicno (a ne pazim ga mnogo

)
U radu sve najbolje, jedino sto je pristup smsovima dosta spor ako koristis njegov adressbook, pa ja koristim samo onaj u sim kartici. Pored toga, sve je savrseno. Slusalice daju super zvuk, reda sony-jeve od 25€.
Ako nameravas da ga koristis kao mp3 player, na tih 250 dodaj jos 45€ za mmc od 64 mega, i jos 35€ za usb mmc reader/writer. Preko serijskog ni ne pomisljaj da snimas nesto na karticu jer je uzasno sporo (9600kbps).
Da li se isplati? Iako ga imam, mislim da se ne isplati, ti sam proceni. Za te pare mozes da uzmes ciglu od recimo 70€, i vrhunski i-river mp3 player sa 128mb za oko 150€, sto na kraju izadje povoljnije. Ali ako ti telefon treba za poziranje, boljeg nema.