Šta je novo?

Skyvision MGX 007 vs. XWave 5000

horror

Slavan
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poena
345
Navukao sam nekih 4.5k dinara za dvd plejer i nekako mi se izbor suzio na ova dva uredjaja. Imaju istu cenu i onako odokativno iste karakteristike ali ako znate nesto sto bi me trebalo prelomiti ne jednu od dve strane recite.
Ako u tom cenovnom rangu postoji nesto isto vredno paznje slobodno me usmerite ka tome. Za ove plejere sam se zalepio jer navodno citaju sve zivo, ovaj novi xwave kazu da manipulise titlovima kao kompjuter sto mi se posebno dopalo jer ljudi kukaju za masu plejera da su im sitna slova. Mada u jednom od testova kazu da titl mora biti u istom folderu kao i film (ne i istog naziva) sto mozda i nije bas dobro
Pomagajte:)

Poslednja izmena:
Ta dva plejera sto si gledao, jel imaju neke svetlece diode na prednjoj maski?
I mene zanima isto (za do max 50€) al video sam dosta modela za te pare koji light show napred, uzas.

Za Skyvision mislim da ima onu uzasnu lampicu ali bi je prelepio flasterom ako je to jedini i najveci problem :) a XWave nema nista slicno. Jedino sto me za sada odbija od Xwave-a je to da titl i film moraju biti u istom folderu a ne znam kako stoje po pitanju izbacivanja firmware-a pa da znam da li da se nadam da ce to ispraviti.
Malo me nervira sto biram izmedju kineza a ova poznata imena nisu puno skuplja od njih ali sta da radim kad se o njima jako malo pise i nemam pojma kakvi su. Mislim, gledam sad u tehnomaniji toshibu, samsung, lg, panasonic... nisu to neke prestrasne cene ali malo znam o tim modelima :(

Ma Pioneer je zakon za dvd plejere. Od ova dva ja bih uzeo Skyvision samo zato shto posedujem Skyvision LG888 (nisam siguran za oznaku :d) i za ove 3 godine nijedan kvar nije imao.

Pioneer mi je trenutno ipak bio malo skup ;) Od XWave-a 5000 sam odustao u poslednjem trenutku jer sam saznao da su greskom pustili celu seriju plejera kod kojih moraju da se poklapaju nazivi titla i filma i mada vec postoji firmware koji to ispravlja nisam mogao da cekam da mi ga upgrade-uju tek posle nove godine. Skyvision je bio rasprodat u nekoliko radnji u kojima sam bio a mrzelo me da se jasem po hladnoci da bih ga nasao.
Na kraju sam uzeo XWave 9400 i kapiram da nisam pogresio. Probao sam na brzinu 10-ak diskova sa muzikom, slikama, filmovima i serijama i nije uspeo da procita jedan dvd na kome je bilo 6 filmova iz ne znam kog razloga, jednostavno je prijavljivao "unknown disc". Inace mi deluje okej. Cincevi koje sam dobio uz njega su totalni krs jer mi nepodnosljivo krci sa njima, probao sam sa komsijinim cincom i sve je bilo ok. Ipak su to kinezi pa moraju valjda makar negde da zakinu :) bilo bi dobro da je to jedino na cemu su zakinuli. Vratanca jesu osetljiva ali necu da orem sa njima. Daljinac je lep za moj ukus i uopste nije tesko upucavati sa njim sa nekoliko metara kao sto kruze price po netu.
To je to.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno