Danas uzeh toliko hvaljeni SkyVision... sutra vec ide na reklamaciju. U pitanju je tray - nema sanse da se otvori. Probao sam samo nekoliko diskova i (posle sedmog, osmog) vise nije hteo da otvara. Verovatno ce mi ponuditi drugi Sky u zamenu, ali posle ovoga, izgubio sam poverenje u Sky i da ce novi primerak raditi ispravno (u narednih nekoliko meseci, pa i da izgura garantni rok, bar za jos godinu dana). Razmisljam o Pioneer-u 470. E sad, citao sam ovde da neki hvale neke karakteristike Pioneer-a, neki Sky-a... neki kritikuju Pioneer, neki Sky. Ono sto bih pitao je:
1. u divx-u, ovaj Sky ima zuti subtitl bez pozadinskog tamnijeg okvira - slova nisu citljiva na svetlijoj pozadini (da li je sa novim ili starim firmware-om?). Citao sam da je moguce edit-ovati Pioneer-ov firmware i stavljati font po zelji (mozda i size?)... da li je to tacno i ako jeste, kako

Kakav subtitl ima Pioneer?
2. samo da konstatujem - Pioneer
mora da ima film i subtitl u istom direktorijumu i moraju da budu "istog" naziva?
3. Sky ne cita mp3 tag-ove... ne cita ni filename pesme... veoma je tesko snaci se u, npr. 15 pesama naziva "Cranberries" (ne znam koja je koja). Moj drug ima neki Pioneer ("klasicni", tj. ne cita divx) i uspeva da ispise kompletne nazive mp3. Da li filename ili tag, ne secam se, ali i nebitno, jer se ipak vidi koja je koja pesma. Moje pitanje: da li i ovaj Pioneer 470 cita nesto vise mp3 info-a od nekoliko prvih karaktera?
4. cujem da je Pioneer regionalno 2. Sta se desava ako ubacim americki DVD? Da li se trajno zakljucava, da li odbrojava jednu promenu (kao DVD rom-ovi), da li nece da pusti takav disk, ili sta se uopste desava? Da li neko to otkljucava, ko i hau mač?
5. da li Pioneer ima jos neku manu osim nemanja 5.1 zvuka (koji mi i nije toliko neophodan) i necitanja nekoliko diskova koje je Sky procitao?
Toliko

Thnx na iskustvima i odgovorima
Pozdrav!
P.S. Imaju li u Tehnomaniji Pioneer?