Da li je uopste moguce naleteti na primerak kod koga pre ili kasnije nece stradati tray?
byMaX je napisao(la):Pa nema nista sigurno... ***a, trazi garanciju, ili se otvori za top model Pioneera![]()
kobac_ je napisao(la):Pa i nije to neki problem.. Samo ga ugasis i upalis, i normalno se otvara.
R2D2 je napisao(la):Vidim da je ovde vec pisano o tome ali nema odgovora tj.pisete da cita i sub. ali meni nece pa moram da ga rename u srt.!ili negde gresim!i takodje me zanima posto neke filmove nece da cita a pritom su isti codeci na tom disku i na disku koji hoce da li bi to resio sa novim firmwarem ili da to sve lepo prepakujem na RW mada mi i to nesto ne radi!?
imam ja player .. necu ti mnogo biti od pomoci jer ga josh nisam povezao ... star mi je tv i nemam scart scart kabl trenutno ... juce sam ga qpuio u tehnomaniji 3 min pred zatvaranje sam zvao i trazio skyvision i dok sam doshao do prodavnice a zivim par minuta odatle kazu skyvision rasprodat... kaze prodavac isti su i ja reko ma daj tajKizaTheDeath je napisao(la):Ja hteo Pioneer-a da uzmem, ali nije ga bilo. Nevazno, uzeo sam drugi u zamenu i mislim da sam zadovoljniji
Gasio, palio, gasio, palio, gasio... puuuuno puta. Palio ga prodavac (tad sam se uplasio da slucajno ne proradi :smash: ) ali ni makac. Uglavnom, posto nisu imali Pioneer-a, rece prodavac da uzmem Xoro (?!?). Kaze, isti su, samo sto je Xoro malo i boljiI ukljuci mi ga. Prvo sto sam primetio - mnoooogo lepsi subtitl na divx-u. Sky je imao zuta slova, necitljiva na svetloj pozadini, a ovaj ima bela slova na nekoj poluprovidnoj sivoj traci - svuda se vide slova (cini mi se da se pricalo da i Pioneer ima tako nesto slicno). A ostali meni je vrlo slican, takoreci isti. I jos dve stvari koje su mi se posebno dopale - tray je dosta robustniji, uliva mi vise poverenja od onog Sky-ovog tankog i na zadnjoj strani, od prikljucaka ima i jedan 15-pinski VGA konektor... trebalo bi da mogu monitor da prikljucim na njega (nisam jos probao, ali eto
). U svakom slucaju, imam novi set pitanja
:
1. jel cuo neko za ovaj plejer? Tacna oznaka mu je Xoro HSD401 plus. Kakva su iskustva onih koji ga imaju?
2. postoji li negde firmware za njega? Istina je da su slova lepsa i laksa za citanje na svetlim podlogama, ali su sitna (mislim da nisu sitnija od Sky-ja). Mozda bi novi firmware povecao![]()
Uglavnom, koliko mi se cini u ova dva dana - preporuka (cena ista kao i za Sky).
Pozdrav!![]()
Da li postoji mogucnost S.V. da cita tekstualni dokumenat,konkretno za filmove u tom formatu sa takvim prevodom dabome i kak
Bane® je napisao(la):Jedno pitanje u vezi SkyVisiona.
Dopao mi je šaka In Hell DVD sa Van Damom. Rezanac je, na Princo je snimljen i mislim da je od ovih filmova sa trafika. Kada ga ubacim u player, SkyVision na LCDu napiše da je DTS, ali se ništa ne čuje. Pritiskom na taster "language" prebacuje se sa (na televizoru piše) DTS 5.1 na AC3 5.1 i zvuk se pojavi. Na SV su priključeni Creative 5300 5.1 zvučnici i mislim da su lepo konfigurisani (jesu). Da li je ovo neki kvar ili greška u SkyVisionu ili je posledica ovoga odstranjivanje materijala sa filma kako bi se spakovao na jednoslojni (4.7gb) princo?
Poveza sam ih pomoću 3 kabla koji s jedne strane imaju 2 činča, a sa druge bananicu. Bananice naravno idu u zvučnike (vufer).tex707 je napisao(la):Verovatno je posledica toga sto ti zvucnici nemaju DTS decoder (ako si ih povezao preko SPDIF-a).
Bane® je napisao(la):Poveza sam ih pomoću 3 kabla koji s jedne strane imaju 2 činča, a sa druge bananicu. Bananice naravno idu u zvučnike (vufer).
Bane® je napisao(la):Pa zvučnici, odnosno woofer ima samo 3.5mm ulaze... znači ne može, ok...
playahater je napisao(la):E,ljudi .. ja uzeo Skyvision devojcici negde sredinom decembra .. ona ga uzela i slushala samo audio .. kad sam dosho da ga povezem kako treba .. NECE ..
wtf .. slike ni za lek .. ni na jedan nachin .. ni preko skarta, ni preko videa, ni preko chincheva .. ma nikako ... mp3 - ne chita ... dvd rezanac - ne chita ..
jedino radi audio i samo original dvd i to samo zvuk .. gledao sam da nije mozda do pal i ntsc kanala ali nema shanse da zbog toga nije htelo .. u uputstvu pishe da je on po default-u na pal, a ja nisam mogo na njemu da prebacim na pal, u sluchaju da je bio tj. i dalje na ntsc nikako ...
jedino nisam probao s-video izlaz jer nisam imao kabel .. ali chisto sumnjam da bi on radio ..
Reklamiracu ga obavezno .. pa reko samo da vidim da li se mozda nekom to desilo ... zna li neko za slichan sluchaj ..
Poz
violinista je napisao(la):Ako ne taj, onda koji? Xoro or what?
Bane® je napisao(la):Jedno pitanje u vezi SkyVisiona.
Dopao mi je šaka In Hell DVD sa Van Damom. Rezanac je, na Princo je snimljen i mislim da je od ovih filmova sa trafika. Kada ga ubacim u player, SkyVision na LCDu napiše da je DTS, ali se ništa ne čuje. Pritiskom na taster "language" prebacuje se sa (na televizoru piše) DTS 5.1 na AC3 5.1 i zvuk se pojavi. Na SV su priključeni Creative 5300 5.1 zvučnici i mislim da su lepo konfigurisani (jesu). Da li je ovo neki kvar ili greška u SkyVisionu ili je posledica ovoga odstranjivanje materijala sa filma kako bi se spakovao na jednoslojni (4.7gb) princo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari