Šta je novo?

SkyVision JoyBox - iskustva?

duskoo

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poena
619
Link
Deluje vrlo interesantno, ali i kicasto/jeftino. Nisam nasao informacije o njemu, pa me zanima:
Ima li ga ko?
Kakve se igrice mogu igrati na njemu?
Kakav je kvalitet joypad-a koji se isporucuju uz njega i koji prikljucak koriste?
Pozdrav

Far cry 2, Crysis warhead provereno radi :D:d.

to da košta 500din ja bih ti prvi rekao nemoj da bacaš pare skupo je.
a ne 5000 skoro. moje mišljenje je: kad bi kupio ***** sa mašnom za taj novac bolje bi prošao.

video sam ga u radnji, gamepadovi su kao na najjeftinijim kineskim decjim igrackama. Boja je neka ruzna zelena. Da je malo jeftiniji bio bi idealna igracka za decu, koja bi ih drzala od tatine skupe a/v opreme, ali ovako ...

video sam ga u radnji, gamepadovi su kao na najjeftinijim kineskim decjim igrackama. Boja je neka ruzna zelena. Da je malo jeftiniji bio bi idealna igracka za decu, koja bi ih drzala od tatine skupe a/v opreme, ali ovako ...

Na primer, baš bi me zanimalo kako se priključuju gamepad-ovi. Tj. mogu li da se kupe neki bolji i uštekaju u USB. Drugo, da li se zaista radi o NES emulatoru i kako izgledaju igre za NES?

kupiš neki polovan PSone iz oglasa (obično u paketu ide i stotinjak igara) i imaće bolju grafiku a bogami i gamepadove.

Nazad
Vrh Dno