Šta je novo?

minketa

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2002
Poena
619
Da li Skype radi na P1 masinama?
Na zvanicnom sajtu kazu da Skype trazi min 400MHz. Koji je hardverski minimum stvarno?

Hvala!

ja ga koristim na 333mhz. xp je instaliran.
sve radi normalno. (istina malko usporeno)

za pI ne znam.

pa probaj, nishta te ne koshta.
nije fora u tome da li radi na toj mashini, vec je fora koji operativni sistem imas!
pa da li je skype kompatibilan (tj da li postoji verzija za tvoj OS, ako postoji, nema tu prepreke da ga instaliras.) sa tvojim OS-om.
Evo nasao sam njihove min. zahteve:
In order to use Skype for Windows software, your computer must meet the following minimum system requirements:
- PC running Windows 2000 or XP
- 400 MHz processor
- 128 MB RAM
- 15 MB free disk space on your hard drive
- Sound Card, speakers and microphone
- Internet Connection (either dial-up: minimum 33.6 Kbps modem, or any broadband: cable, DSL, etc.)
o cemu se radi ovde.
400MHz - to su stavili iz razloga jer veruju da na slabijoj mashini ne moze da fura WinXP ili Win2k (znaci ne moze na Win98 ili milenijum ... )
128mb rama- to su stavili zato shto za instalaciju pomenutih Operativnih Sistema je minimum 128rama za instalaciju uopste.
ostatak verujem da ti je jasan.
znaci nije bitno na koliko ti je mashina, bitno je koji Operativni Sistem imas, a da bi instalirao OS bitno je kakva ti je mashina, ali ne toliko megaherci koliko ti je vazan ram u toj prichi.

Nadam se da ti je jasnije.
Pozdrav.

Mada, evo sad sam pronashao -Download Skype For All OS-
znaci skini to i pokusaj da instaliras, ali prethodno u instalacionom folderu bi trebalo negde da imas ReadMe file ili Read It ili File Info .. ili slicno, procitaj to, verovatno pishe za koji OS moze, a za koji ne moze ... ali posto su napisali za All OS postoji nada da ima i za Win98 a predpostavljam da ti furas 98.
znaci instaliraj, tj pokusaj da instaliras, ako nece, znaci da nece :d

evo ti download link:
http://softex.meganet.lt/news.php?readmore=1632

Pozdrav.

-Evo tek sad sam video da na toj strani shto sam ti dao link, ustvari oni linkuju na stranu Skype i ti bi trebalo tamo da potrazis svoju verziju Operativnog Systema. Ako nadjes ... pevaj, i uzivaj u programu. Ali ako ne nadjes, kupuj drugu mashinu. ili dodaj Rama, pa probaj da instaliras malo noviju verziju Windows-a.

Evo ti link, linka :bottle:
http://www.skype.com/download/

poz

:wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno