Šta je novo?

Draganche

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2007
Poena
304
Sta mi je potrebno za koriscenje ovog programa gde da ga nabavim i sta mi je potrebno od opreme(mic i slusalice pretpostavljam)? Molim detaljnije objasnjenje, kao i koga sve mogu da zovem, sta se placa, sta ne? HVALA!

Bilo koje slusalice i mikrofon sa 3.5mm prikljuckom ce ti biti dovoljne. Besplatni su pozivi samo sa kompjutera na kompjuter, ako zelis da zoves fixne ili mobilne telefone trebace ti pretplata. Cenovnik kao i program na www.skype.com

Poslednja izmena:
Iako skype radi na dial-up-u, često zna da bude zagušenja i problema, pogotovo na nekim našim "dovitljivim" i "originalnim" isp-erima, dakle, pravi minimum bi bio ISDN, odnosno, adsl.
A, kad već to imaš - ako imaš, onda bi bilo lepo imati i web kamericu koja podržava skype (i obratno). Neke web kamerice imaju u sebi ugrađen i mikrofon, tako da ti u tom slučaju trebaju - ali i ne trebaju nužno, slušalice. Ako se ne preteruje sa boost-ovanjem mikrofona i pojačanjem zvučnika, a isti se ne okrenu baš "u glavu" prema mikrofonu, moguće je lepo imati i razgovor mikrofon - zvučnici uz solidnu redukciju mikrofonije.

Novije verzije Skypa nece da rade kod mene na racunaru. Stara verzija prijavljuje da treba update, skinem novu verziju, instaliram. Podignem skype i on jednostavno nestane sa ekrana i iz taskbara kad krene proces logovanja. Kad pogledam u task manager aktivan je skypePM proces. Ne kapiram u cem je fora, starije verzije rade a nove ne, procesor AMD 2.6Ghz, ADSL veza 1Mb. Probao i ciscenje reg baze, ocistio disk od tragova skypa, instalacija ne prijavljuje nikakvu grsku ali posle nece pukne bez ikakvog objasnjenja.

Nazad
Vrh Dno