Šta je novo?

Skype/Windows live msg

Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
275
Imam jedno pitanje u vezi ova dva programa,posto sam citao da je microsoft kupio skype i da vise nece unapredjivati svoj servis nego ce preci na skype. Moje pitanje je kako ubaciti sve moje kontakte iz msn-a u skype?

pokrenes skype i sa strane imas link da se lognes sa msn userom. kad to uradis pitace te da li imas i skype account. potvrdis (odradis sta treba) i on ce da ti uveze kontakte

Ja nigde ne vidim gde mi je ta opcija da se lognem sa msn nalogom!? Jel moze neka slika ako nije problem?

Koja verzija skype-a? Ukoliko je neka od starijih, verovatno nemaju tu opciju.

Poslednja izmena:
Tako je,imao sam stariju verziju,odradio sam update i to sad sve ima,hvala na pomoci!

Ja sam odradio spajanje naloga ali nemam msn kontakte. Ulogujem se sa msn user/pass , al džaba, prikazuje samo skype kontakte.

Vezano za temu..Skype pravi problem na starim kompjuterima, nova poslednja verzija (v6.2.32.106) nece da radi na Amd 2000+ (metuzelmu)...Neprepoznaje video, webcamere, iako su drajveri i sav ostali sooftware azurni! NAkon kopanja po Skype faq-owima, nasao sam (poslednje oficijelno upotrebljivo) SPECIJALNO IZDANJE SKYP-a: Skype 6.1.999.130. Tek sa ovim izdanjem je Skype prepoznao webacamere, koje inace rade normalno od ranije. Izbegavajte update Skyp-a na metuzalemima!

Ja sam odradio spajanje naloga ali nemam msn kontakte. Ulogujem se sa msn user/pass , al džaba, prikazuje samo skype kontakte.

Ovo se i meni desava i izgleda da je i pitanju trenutni service bug, tj. nesto jos uvek ne komuniciraju Skype i Live servisi medjusobno kako treba pa se ne prikazuju odmah MSN kontakti.
Doduse, uvek mi se prikazu nakon nekog vremena, ali nisam gledao koliko, jer je tada jos uvek radio MSN (ne rade file transferi izmedju MSN i Skype klijenta, pa sam morao za neke da ga drzim upaljenim).

Nazad
Vrh Dno