Šta je novo?

Skype v6

Ja sam probao, pa ništa specijalno. Vizuelno je doteran i neke stvari su poboljšane i bagovi su ispravljeni, ali nije nešto revolucionarno novo u odnosu na prethodnu verziju 5.10. Probao sam ga u razgovoru i sve je super kao i do sada, ne vidim nikakve razlike.

Samo me čudi gde su stavili obaveštenje o zahtevu za kontakt ? Naime već duže vreme razmišljam da li da prihvatim jednu osobu na skype i zahtev je stojao i nisam odgovorio na njega, dakle u pending-u je. Ali sada u v 6.0 nigde ne mogu da nađem to...Pejo pomoć. Ako znaš pomogni mi.

Meni zahtevi za kontakt stoje odmah sa leve strane, ne znam kako ne mozes da nadjes..

Interfejs/UI skype-a je sad u skladu sa Win 8 :D

Meni zahtevi za kontakt stoje odmah sa leve strane, ne znam kako ne mozes da nadjes..

Jok, nema ništa...daj malo bolje mi to reci gde je. Svuda sam tražio i nigde nema. Da nije sad to u meniju gore ili je ovo neki bug pa se zato ne prikazuje ?

A zasto meni skajp nece da odradi update? Kada odem na Help>Update on prijavljuje da vec imam poslednju verziju, a ona to nije (5.10.0)

Svejedno, skinuo sam sa onog linka, odradio update, po meni je interfejs ruzniji nego do sad. Koliko sam primetio, izbacili su one reklame koje su se vrtele u dnu liste kontakata i ubacili su srpski (cini mi se da ga ranije nije bilo)

Da, nije bilo srpskog jezika do sada. Preveden je interfejs na još 6 jezika, ukupno.

Kosta, i kod mene je jedan kontakt koji je u pendingu kao kod tebe i stalno mi ovde stoji, vidi ss..

dasdfasfd.JPG

Fino izgleda novi Skype. Jel to nema vise reklama ?

Vise deluje da su kozmeticke promene.

Ne svidja mi se ova MS tendencija da sve izgleda kao Win98 samo svetlo sivo. Ipak sam ljubitelj boja.

Sto se tice kako radi, videcemo.

Skype i dalje ne poštuje High DPI postavke, užas! Treba mi lupa da bih pročitao meni na FullHD laptopu :mad:

Meni radi ova sestica savrseno. Ni jedan problem za sada. I najvaznije nema onih dosadnih reklama :)

Vrh Dno