Šta je novo?

skype telefon

bledcek

Slavan
Učlanjen(a)
03.07.2006
Poena
316
Da li neko zna da kod nas moze da se nabavi skype telefon i kako to funkcionise?

Ja koristim skype bezicni telefon marke Shyro.
Ima ulaz i za obicnu zamaljsku telefonsku liniju, te moze da se koristi u isto vreme za obe namene.
Ucitava u sebe odmah sve skype kontakte sa kompjutera na koji je ubacen USB primopredajnik od njega. Kosta negde oko 6500 dinara.

Koliki mu je domet od baze t.j. primopredajnika?, i gde si ga kupio(posalji mi na PM da ne bude reklama).

Moze i meni na PM.

Inace, bas sam razmisljao da kupim BRONDI VOIP-10

momci a da otvori thread u domace trziste i napise gde ima da ne bi slao milion PM-ova ako vec ima toliko zainteresovanih

Zasto bacate pare na telefon kad sasvim dobro zavrsavaju posao slusalice sa mikrofonom od 200-300 din. Ja vec godinama tako radim.

Zato sto je zgodniji telefon, za duzi razgovor slusalice sprze usi (ne kapiram kako ljudi igraju satima/danima sa slusalicama...;-)
Kad smo vec kod teme, da nema nesto kao one male BT slusalice sa ovom funkcijom (na zasebnom numpadu naravno) a da mogu da se pune na bazi? (imam BT sluske, ali se baterija prazni za dva-tri sata, a punjenje nije bas brzo).

Kako telefonirati preko skype-a, tj. zvati mobilne i fiksne brojeve (koristim ADSL) tj. da li se ta usluga nesto placa ili vec kako to funkcionishe?

Kako telefonirati preko skype-a, tj. zvati mobilne i fiksne brojeve (koristim ADSL) tj. da li se ta usluga nesto placa ili vec kako to funkcionishe?

Placa se. Uplatis kredit u EUR (kao prepaid) i po cenovniku Skype-a telefoniras http://www.skype.com/intl/en/products/
Imas i mogucnost slanja SMS-a.
O samoj uplati kredita preko paypal-a potrazi neku stariju temu po forumu.
Poz!

Zato sto je zgodniji telefon, za duzi razgovor slusalice sprze usi
a zar telefon nije kao da imas jednu krs slusalicu na jednom uhu, a kosta 6500.
zar nije bolje resenje uzeti sluske [bezicne - ako se malo isprsis za kintu] koje rotiraju jednu slusalicu pa ako hoces slusas isto na 1 uvo, a kvalitet je sigurno 100 puta bolji a i jeftinije je, a i mozes da slusas muziku ili sta vec..

Vrh Dno