Šta je novo?

Skype telefon Linksys CIT300

• Začetnik teme Začetnik teme drpiga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

drpiga

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2004
Poena
620
Kao što naslov kaže.Do skoro se mogao naći u Comtrade,ali više nema.Gdje bih mogao naći u BG?

Možda bi ti bolja kombinacija bila da uzmeš wereless ruter. Skype klijenti se mogu instalirati na smart mobilne telefone, ja recimo koristim Fringe na mojoj Nokiji 5800, tako da mogu da besplatno zovem koristeći Skype ne samo od kuće, već i sa bilo kog mesta gde postoji javna ili neobezbeđena wireless mreža, što će reći negde oko 85% Atine.

@Lobster
Ovi uređaji mi nisu bili poznati,izgleda stvarno zanimljivo,mada mi je to sad novo,pa ako može koja riječ o njima.Je li taj Bafo najbolji tog tipa ili ima još nešto zanimljivo?Da li su tu moguće sve ove opcije,znači zvanje skype kontakata,primanje itd.I da li je moguć samo rad na Windowsu?Eto bilo bi lijepo koju riječ čuti..

@morbius
Ta mi je ideja več padala na pamet,ali em što nemam wireless ruter,em što bih trebao da uzimam i novi telefon toga tipa koji nije baš jeftin,a sve i da obavim oboje nailazi mi najveća prepreka,da svi razgovori i mobilni i skype idu na jadnu batreiju od mobilnog telefona,tako da mi ova opcija otpada..Ipak hvala

BAFO Skype / Yahoo Messinger / MSN VoIP USB Gateway - USB 2.0 port prema računaru, FXS (RJ-11) port za telefon i FXO/PSTN (RJ-11) port za fiksnu telefonsku liniju Telekoma - omogućuje primanje i upućivanje VoIP poziva preko običnog telefona (može i bežičnog DECT), ugrađena zvučna kartica, omogućuje preusmeravanje VoIP poziva na drugi fiksni / mobilni telefon kao i upućivanje VoIP poziva sa mobilnog telefona i konferencijsku vezu 3 učesnika (Skype + lokalni telefon + Telekom linija), može se spojiti na telefonsku centralu i omogućiti da Skype bude ulazna linija ili lokal, može raditi kao sekretarica za Skype i obične pozive

NETIKS d.o.o. Bregalnicka 9A, Beograd, Srbija, E-mail: [email protected], Tel: + (381-11) 3087454, 3088685, 2403865, 063/444863, 065/6384576, Fax: 2404092

24 evra + pdv

Nazad
Vrh Dno