Šta je novo?

SKYPE - problemi

dulsrules

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.08.2007
Poena
499
Pojavio mi se problem sa ovim parcetom softvera.
Naime, dok sam u video pozivu odjednom se program ugasi, dakle ne pukne samo poziv nego ceo program zajedno sa procesom. U roku od sat vremena to se desi bar 6-7 puta. I uvek dok sam u video pozivu. Ima li jos ovakvih problema ? Poslednja verzija skype-a instalirana.

Vidi šta kaže EventViewer.

Start, kucaj ''eventvwr'' i nađi log(ove) kad je Skype pukao.

Problem je bio sa poslednjom verzijom skype-a i to iskljucivo u video pozivu. Vratih se dve revizije unazad i sad radi ok. jel jos neko ima problem sa poslednjom revizijom skype-a u video pozivu ?

Ja ne, sve radi kako treba.

Koliki je upload na tvom paketu ?

Kod mene je up 1. Ali ako tebi zakuca proces, ne verujem da moze imati to veze sa uploadom.

Ako imas 1 Mb/s upload to znaci da imas hd skype video koji saljes. Ako imas odgovarajucu kameru, jel ...
Meni je u tom slucaju zauzece proca 50 %. Kakvo je kod tebe stanje ?

Šta god da je problem u brzini uploada, ne bi smeo Skype da se ruši. :)

Ne znam Dule, kad imam video poziv, obicno sam malo dalje od kompa, ili ne obracam paznju na detalje. Pogledacu prvom prilikom za tu zauzetost cpu, pa cu ti napisati ovde.

Šta god da je problem u brzini uploada, ne bi smeo Skype da se ruši. :)

Ja sam asocirao na to da ako ima 1 Mb upload (kao ja) onda uz odgovarajucu kameru skype sam pali 720p kodiranje i tada mi proc divlja. Sa poslednjom verzijom mi je pucao kao proces, a sa dve revizije unazad radi stabilno ali je cpu 50 % u toku video razgovora. Pa zato da proverim kako je kod vas ;)

Vrh Dno