Šta je novo?

Skype problemcic

Kluzo

Slavan
Učlanjen(a)
08.10.2005
Poena
320
Juce sam jednoj zeni reinstalirao sistem i zali mi se da na Skype-u kad razgovara sa sestrom iz USA, ona sestru i cuje i vidi dobro, a sestra nju ne vidi jasno, a cuje je kao iz daljine, tj kao iz bureta. Inace kada ukljuci kameru i gleda sebe slika je odlicna, ali slika koju dobija sestra je najasna, takodje i zvuk.
Pre reinstalacije je bilo sasvim ok sa Skypeom i slika i zvuk, reinstalaciju sam radio radi drugih stvari.
E sad posto retko koristim Skype, molio bi za malu pomoc od ljudi koji su resili slicne probleme.

Moguce posto sam skinuo najnoviju verziju kad mi je Skype ponudio. Probacu sutra

5.5.0.117 se kod mene pokazala stabilna od ovih poslednjih. Sa ovim najnovijim sam imao strasne probleme, pucao proces itd.

ja sam imao problema da kad hocu da se vidim sa nekim preko webcam skype se iskljuci odmah cim se pojavi slika,problem je je bio u directx nisam ga istalirao,mozda je to problem?

Jesi proverio kako izgleda video razgovor sa jos nekim(da nije iz USA :) )
A ako ti nista ne pomogne onda predji na trillian, recimo.

Stavio sam stariju verziju Skype-a, pa cemo da vidimo, takodje najnovije drivere za zvuk.

Koju si verziju stavio ?

ja sam imao problema da kad hocu da se vidim sa nekim preko webcam skype se iskljuci odmah cim se pojavi slika,problem je je bio u directx nisam ga istalirao,mozda je to problem?

Ovo isto mi je komšija sinoć rekao. Kaže rešilo se samo od sebe posle par sati...

Nazad
Vrh Dno