Šta je novo?

Skype problem

Kod mene i dalje ista stvar. S tim sto ne kapiram taj problem oko nove verzije skajpa, to sto mi kaze da fali neki kernel32.dll. Zna li ko sta je to? Ne razumijem se bas... I skinem i to nekako, ne radi ni tako. Nece uopste da otvori skajp, pokazuje to obavestenje za taj kernel... Ma i nema veze, mislim da odustajem :crash:

Dzabe razbijas glavu, neces moco nista da uradis bez najnovije verzije.

Imam problem koji je sledeci.Skayp stalno prijavljuje da sam online a nisam.Ne znam kako to da resim.Koristim win 7 64 bit i do pre jedno dva meseca je sve bilo ok.Skayp koristim i na android telefonu lg optimus g pro 2 ali tamo nisam stalno ulogovan.A ljudi koji pokusavaju da me dobiju mi stalno govore da sam online a ja u tom trenutku nisam.Ima li nekog resenja ili ne?

Online si stalno zbog Skype-a na android telefonu. On jednostavno tako prikazuje, bez obzira da li ti je na telefonu ukljucen internet ili ne. Jedini nacin da resis priblem je da na Skype-u na telefonu stavis nevidljiv status ili da se izlogujes (prva opcija je bolja). Kada to uradis neces biti dostupan/vidljiv, a Skype na Windows-u ce raditi normalno kao i do sada.

Probao sam ovako kao sto si ti rekao i evo sta se desava.Kad se izlogujem na telefonu sa skayp-a nista se ne desava.Prikazuje na kompu da sam i dalje online.Druga solucija u telefonu na skayp-u ukljucim opciju invisible i onda na kompu pokazuje da nisam online.Ali kada na kompu udjem na skayp on mi pokazuje da sam invisible tako da tu moram da ukljucim opciju online.Kao da na kompu upamti sto sam na fonu u skayp-u ukljucio opciju invisible.
Tako da bar kod mene na windowsu skayp ne radi normalno kada na fonu ukljucim opciju invisible.I dalje pamti podesavanja koja sam mu dao u fonu i kao takve ih prikazuje na kompu kad pokrenem skayp.
Jedino sto mi preostaje na kraju je to da deinstaliram skayp na fonu.

Moguce je da navija verzija Skajpa na fonu pravi probleme. Ma vozi tako, drustvo kada vidi da ne odgovaras znace da nisi stvarno online. Ja ne bih deinstalirao Skajp sa fona. Obicno kad zovem nekoga ko ima Skajp i na fonu i na kompu i kad iako pise da je online, ne zvoni, onda znam da je taj problem.

Da li neko ima problem sa video pozivom na najnovijoj verziji skype pod windows xp? Video poziv nece da radi... hvala unapred na odgovoru

Da li neko ima problem sa video pozivom na najnovijoj verziji skype pod windows xp? Video poziv nece da radi... hvala unapred na odgovoru
Nova verzija skajpa ne radi na starim procesorima, nema veze sa os-om. Jedina opcija ti je instalacija starije verzije i da isključiš auto update.

Poslednja izmena:
Imam problem koji je sledeci.Skayp stalno prijavljuje da sam online a nisam.Ne znam kako to da resim.Koristim win 7 64 bit i do pre jedno dva meseca je sve bilo ok.Skayp koristim i na android telefonu lg optimus g pro 2 ali tamo nisam stalno ulogovan.A ljudi koji pokusavaju da me dobiju mi stalno govore da sam online a ja u tom trenutku nisam.Ima li nekog resenja ili ne?

Od pre 2 dana potpuno isti slucaj i kod mene. Probao sam i reinstall, uninstall sa telefona i ne vredi.
Citam jos na netu dosta ljudi ima ovakav problem i kunu microsoft i skype :D

ako vec nisi probaj ovo:
otvoris chat sa nekim pa kucaj /showplaces pa ce ti napise koliko ima zapamcenih uredjaja gde si se ulogovao
onda kucaj /remotelogout da te izloguje sa svih uredjaja osim tog kompa sa koga kucas.

meni je posle toga proradilo lepo i posle drugog logovanja opet se zabagovalo da sam uvek online :S

Poslednja izmena:
Jel' to Microsoft u međuvremenu uklonio blokadu?

Danas sam se hteo ulogovati na skype... NEĆE prokletinja...
Jedva sam "otkrio" kako da mi posalje kod i kako da se ulogujem na microsoft account (ili kako se vec ta ******ština zove)... promenim tamo sifru i NEĆE OPET... uradim update skype-a i proradi ali sam se ulogovao sa starom sifrom ... onda dok sam ulogovan opet promenim sifru na ovu novu, ugasim i ulogujem se opet i sad radi...
Skoro je i moj burazes sa svojim nalogom imao problema...
'BEM im skype, nikad ga nisam voleo, "lepi" MSN-messenger, koga vise nema.

Zvuči kao da imaš dva account-a na Skype-u, nema brisanja,..to znas.Mozes samo da kreiraš drugi,a noobs koji se po prvi put srecu sa Skype-om,po default-u,prilikom prvog logovanja, umesto da ukucaju user i pass,oni kreiraju jos jedan nalog,pa onda nastane zbrka.Skoro sam sreo isti problem.Iz sistema mozes da uklonis drugi user,ali skype pamti 4eva.

Posto nisam nasao drugu temu o Skype pa cu da postavim svoj problem ovde.

Od juce od 19h sam primetio da mi se Skype izlogovao i kada pokusam da se ulogujem jednostavno nece:

Untitled.jpg

Znaci ovo mi se do sada nikada nije dogodilo, password i user name nisu menjani jer jedino ja koristim taj nalog niko drugi u kuci ne koristi ovaj racunar. Probao sam od kolege nalog da se ulogujem hoce a on je moj probao kod njega i istu ovu poruku sa slike dobija, napravio sam neki levi cisto probe radi isto radi ali moj nece pa nece. Problem je sto ne znam na koji sam email registrovao nalog da bih pokusao da resetujem password. Pokusavao sam raznorazne metode sa neta ali nista nema efekta.

Niko nema koristi od toga da ga hakuje ili mu promeni password jer to je nalog koji sluzi cisto za komunikciju sa ljudima dok igramo online igre ili sa rodbinom koja je preko ne vidim u cemu je problem. Ako neko ima ideju ili zna neko resenje koje bi mi pomoglo neka se izjasni.

Ako je samo do tog naloga, a kako kažeš jeste. Neko ti je ili promenio šifru. Ili po automatizmu stalno pogrešno kucaš, proveri tastaturu itd.

Nesto su zabrljali, ja ne mogu od sinoc isto da se ulogujem (a tacna je sifra, MSN nalog, kada se pogresi javi da je pogresna sifra, probao sam bas)

Ako je samo do tog naloga, a kako kažeš jeste. Neko ti je ili promenio šifru. Ili po automatizmu stalno pogrešno kucaš, proveri tastaturu itd.

Pa da sam ***** pa da 100x kucam pogresnu sifru pa da razumem ali nisam jer znam i zmurecki iskucati a trece ne vidim ko ima koristi od toga da mi promeni pass na je*enom skype... jer kao sto rekoh taj nalog nema nikakvu funkciju osim sa pricu sa robinom koja je preko i tu dodajem ljude sa kojima igram online igre a ni tu bas ne dodajem svakoga nego samo one ljude koje znam licno ili neko od mojih prijatelja zna doticne osobe licno.

A nalog ima brat bratu preko 10 godina kako je kreiran tako da mu ne znam ni na koji je email registrovan niti koju sam tada zemlju naveo, ovo govorim jer sam pokusao da pisem tiket genijalcima iz suporta ali mi traze takve informacije kao da mi vracaju milion evra sto su mi bespravno oduzeli a ne je*eni skype nalog.

Ako ne znas email, jedino da zoves Skype i trazis da posalju na registrovan mail (bez da ga potvrdis).

Ja sam imao takav problem kada je Skype jos bio tek jedva za poneki razgovor koriscen, i odustao sam, a u pitanju je bio poslovni nalog :(
Zar nemas asociran MSN nalog sa tim Skype nalogom? Mislio sam da je sada to neophodno.

BTW, ja i dalje ne mogu da se logujem isto (a nije do lozinke, samo na kompu nece, na fonu je logovan OK)

Koja je verzija skajpa? Ako ne neka starija izbacili su podrsku. Mora ova nova sa gadnim inteefejsom.

Do juce je radila (predzadnja, 6.3, zadnja 6.x)

kroko, probaj da se logujes ovde: login.skype.com
Ako ne mozes, onda probaj ovo sto sam rekao za zvanje Skypea.
Ako mozes da se ulogujes, verovatno je do verzije.

Ja odustajem od Skype-a, tu novu verziju nemam nameru da koristim. Sav posao ce preko telefona dobiti info da ne koristim Skype i cao. (lako je za IT sferu)

6.14 radi a 6.3 ne?

То не знам пошто сам на 6.14 верзији.

Nazad
Vrh Dno