Šta je novo?

skype problem

dejas

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2003
Poena
604
Skype mi se sam gasi ( ne gubi vezu nego krasuje). Do skoro je radio ok. Problem je od najnovije verzije. Nisam neki strucnjak ali znam : " deistalira pa ponovo instaliraj"
Probao sam i prethodne verzije ali isto. Desetak sekunidi radi a zatim nestane.
Probao sam i registi cleaner ....:trust:
Imali neko predlog ili ideju sta bi moglo da prouzrokuje problem.
Konekcija SBB kabl, win xp sp2
Hvala

Koji Windows je u pitanju? Recimo da probaš da apdejtuješ .NET Framework na računaru?

Evo kod mene je se malopre Skype sam od sebe gasio i nestajao, pa sam morao da ga pokrecem dvoklikom na ikonicu u starmeniju. Inace koristim Win 7 ultimate. I pre mi je se do desilo jednom. Mislim da je to do njih nesto:)

Evo kod mene je se malopre Skype sam od sebe gasio i nestajao, pa sam morao da ga pokrecem dvoklikom na ikonicu u starmeniju. Inace koristim Win 7 ultimate. I pre mi je se do desilo jednom. Mislim da je to do njih nesto:)

Takodje ista stvar, mora da je do njih.

I kod mene je to počelo da se dešava juče. Problem sam rešio deinstalacijom (privremenom) JDK i JRE koji su sinoć odradili update i praktično je problem sa skypom počeo da se javlja od tog momenta.

Pozdrav

Imamam win xp profesional 5.1 sa srvice pack 2. Juce sam instalirao .NET Framework 3.5. I dalje se gasi.

ja koliko znam za skype uopste nije potreban .net framework

Pozdrav!

Kod mene je instalirana verzija 3.8.0.139 koja redovno radi, bez iskljucivanja i bagova. Probao sam i novije, ali mi ova radi posao, tako da ne jurcam za novijim.:wave:

Nazad
Vrh Dno