Šta je novo?

Skype nece da se konektuje?

nikola1970

Slavan
Učlanjen(a)
16.07.2009
Poena
375
Vec duze vreme kuci ne mogu da se konektujm sa skajp, tj. on se kao konektuje ali dole u tray-u je ikonica plava i pise "Connecting" non stop i to je to. Ne mogu nikoga da pozovem niti da posaljem poruku.

Sa istim nalogom na poslu mi sve radi OK.

Probao sam da obrisem Skype, pobrisem sve sto je ostalo od njega na HDD, i ponovo instaliram ali nista, opet isto.

Šta bi to moglo biti? Hvala! :)

Nisi napisao najvaznije.Koja verzija Skajpa, koji windows?

U podešavanjima (tools/connections) isključi da skajp koristi port 80, možda još neka app koristi isti port, pa ako ga je zauzela skajp ne može da ga koristi.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Znam da me je XAMPP zezao oko toga pa sam cackao portove, moze biti da je do toga. Provericu kad dodjem kuci :)

Kad uradiš to ugasi i skype i xampp, pokreni prvo skype, oa xampp kao administrator. Obično je to problem, sa xamppom i wampom

Neće opet, mada sad sam se setio da sam promenio u XAMPP-u da mi portovi budu 443 i 8080, tako da je tu konfikt izbegnut. Ali opet neće... Neverovatno.

Probaj wamp, meni rade oba (i skype i wamp) bez problema, ako je problem do xampp-a, ako nije, bar ćeš znati da tražiš uzrok problema u nekoj drugoj app ili samom skajpu

Ako si skype nalog povezao sa hotmail/outlook nalogom, onda je vrlo verovatno da si vec ulogovan na skype preko Skype Preview aplikacije. A mozes i da probas preko Skype Preview aplikacije da se povezes.

Isti problem imam i ja, poludecu :mad:

p.s. nemam nikakav webserver snimljen.

Poslednja izmena:
Vrh Dno