Šta je novo?

Skype kredit

sh0rax

Cenjen
Učlanjen(a)
01.03.2015
Poena
170
Moja oprema  
Matična ploča
Gigabyte B550M DS3H
RAM
16GB
GPU
RX 5700 XT
Storage
2x4TB HDD 2x2TB SSD
PSU
CHIEFTEC 700W
Monitor
AOC 24G2U
Laptop
ASUS ROG G552V
Pristup internetu
  1. Mobilni internet
Prijatelji prije jedno 3 godine kad sam radio u jednoj firmi uplatili su mi na skajp oko 5 dolara da zovem i pošto više ne radi ne obnavlja mi se kredit.I ja sam ga od tada potrošio skoro ostalo mi oko 50 dolar centi.Zanima me pošto kad kliknem na svoj kredit kaže "Nisu pronađene opcije za kupovinu kredita".Eh sad bih da uplatim isto 5 dolara više mi ne treba.Zovem samo 1 broj to jeste svoga strica na fiksni u Njemačkoj.
Pozdrav i hvala

Screenshot_1.png

E ovo je problem nigdje mi ne nudi da uplatim 5 10 20 eura/dolara.A drugo vidio sam 10 AUD(australijski dolar) za 5 6 eura da kupim ali kaže moguća aktivacija samo u Australiji.Pa da li bih to mogao samo da stavim kao da sam iz Australije.
Pozdrav i hvala unaprijed

Nažalost a ovo što sam našao da redeemujem kod australije na acc od 10 AUD da li će to raditi.

P.S. Hvala puno na ovako važnim informacijama živio mi.

Ništa sad ja sam uplatio 6 eura ili ti 10 AUD.Nego recite mi neki drugi servis kao skajp da mogu da zovem za jeftine pare Njemačku i možda Italiju.Pozdrav

Ništa sad ja sam uplatio 6 eura ili ti 10 AUD.Nego recite mi neki drugi servis kao skajp da mogu da zovem za jeftine pare Njemačku i možda Italiju.Pozdrav
Viber out, za 250din mesečno imaš 100 minuta razgovora sa Nemačkom. Ili za 800 din neograničeno minuta za razgovore sa velikim brojem zemalja, ukljucujuci i Nemačku

@fingolfin22

Da li gledas / citas obavestenja ?

Pitao je kolega za neki drugi servis sličan Skajpu gde može za male pare da zove Nemačku. I ja sam mu preporučio Viber, tj Viber out koji sam i lično koristio i sasvim solidno radi.
Samo sam želeo da mu pomognem.

Ne razumem tvoju poruku upućenu meni, niti šta je poenta te poruke.

@fingolfin22

Oprosti

Umesto Vibera meni se u glavi vrteo Skype . Bio sam ubedjen da sam procitao Skype , a ti si jasno napisao Viber

Nazad
Vrh Dno