Izvinjavam se unapred ako ova ili slicna tema vec postoji, ali zamolio bih da mi neko odgovori na koji nacin i gde se moze uplatiti Skype kredit.
U cemu je problem uplatiti na Skype.com? Nemas karticu ili PayPal, zbog toga?
Neće sa svakom našom karticom na skype.com da prođe uplata + mnogo je komplikovanija procedura. Preko hgc.com.hk se može uplatiti 5€ ili 2.5€ našim karticama (Master Intesa provereno) direktno i odmah legne uplata.
U cemu je problem uplatiti na Skype.com? Nemas karticu ili PayPal, zbog toga?
Imam obicnu Visa karticu kojom dizem platu, koju karticu treba da imam?, hoce li mi neko objasniti od pocetka kako se uplacuje kredit, o toj proceduri stvarno ne znam nista.
Od skora moze da se uplati Skype kredit i direktno iz Srbije.
Reklamiras firmu?
Bio bih blag ako bih rekao da su cene bezobrazne.
Miris ovcetine u vazduhu...
Zar stvarno mislis da sam ovca?
Reklamiras firmu?
Bio bih blag ako bih rekao da su cene bezobrazne.
Miris ovcetine u vazduhu...
Nije ni skuplje od 33-54% aproksimativno u zavisnosti od paketaRazumeo bi da je 10% da se ljudi ne smaraju i nemoraju da idu u banku i otvaraju račun, ali ovo je baš previše.
elektron nije sigurno... ni ja nemam pojma sto su joj dali to ime.. a to je ustvari najgora moguca kartica.. moze se koristiti na bankomatima.. u prodavnicama.. ali samo u nasoj zemlji... bas me interesuje jel to electron su ovi nasi dodali ili ista varijnata vec negde postoji.. ja recimo u Nizozemskoj to nisam video...
Ako koristiš Skype malo duže, možeš da kupiš vaučere i da mu proslediš kodove.Danas nisam mogao prijatelju da uplatim Skype kredit jer vec uplacujem sebi preko mog PayPal acc.
Sta im treba to da sa jednog PP acounta moze uplata na samo jedan Skype account?
http://support.skype.com/index.php?_a=knowledgebase&_j=questiondetails&_i=350a si probao kreditnom karticom ?
jednom karticom mozes vise akaunta da dopunis![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari