Šta je novo?

Skype kredit

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
575
Izvinjavam se unapred ako ova ili slicna tema vec postoji, ali zamolio bih da mi neko odgovori na koji nacin i gde se moze uplatiti Skype kredit.

U cemu je problem uplatiti na Skype.com? Nemas karticu ili PayPal, zbog toga?

Neće sa svakom našom karticom na skype.com da prođe uplata + mnogo je komplikovanija procedura. Preko hgc.com.hk se može uplatiti 5€ ili 2.5€ našim karticama (Master Intesa provereno) direktno i odmah legne uplata.

Neće sa svakom našom karticom na skype.com da prođe uplata + mnogo je komplikovanija procedura. Preko hgc.com.hk se može uplatiti 5€ ili 2.5€ našim karticama (Master Intesa provereno) direktno i odmah legne uplata.

I VISA Internet Vojvodjanske banke provereno radi.

Imam obicnu Visa karticu kojom dizem platu, koju karticu treba da imam?, hoce li mi neko objasniti od pocetka kako se uplacuje kredit, o toj proceduri stvarno ne znam nista.

Ne znam ja sta je obicna kartica kojom se dize plata. Idi na stranicu koju su ti ljudi gore napisali, uloguj se sa svojim skype korisnickim imenom i pokusaj da uplatis sa podacima sa kartice, pa javi ovde da li si uspeo.

Od skora moze da se uplati Skype kredit i direktno iz Srbije.

Cini mi se da moze i preko moneybookersa da se uplati a kod njih radi bare raiffeisenova visa electron (ili virtuon - nikad nisam siguran koja je od ovih za internet placanje)

elektron nije sigurno... ni ja nemam pojma sto su joj dali to ime.. a to je ustvari najgora moguca kartica.. moze se koristiti na bankomatima.. u prodavnicama.. ali samo u nasoj zemlji... bas me interesuje jel to electron su ovi nasi dodali ili ista varijnata vec negde postoji.. ja recimo u Nizozemskoj to nisam video...

Reklamiras firmu?

Bio bih blag ako bih rekao da su cene bezobrazne.
Miris ovcetine u vazduhu...

:)

Nije ni skuplje od 33-54% aproksimativno u zavisnosti od paketa :) Razumeo bi da je 10% da se ljudi ne smaraju i nemoraju da idu u banku i otvaraju račun, ali ovo je baš previše.
Ja nemam potrebu za telefoniranjem u inostranstvu ali moj komšija uplaćuje sa Visa kreditnom od Rajfajzen banke i prolazi trenutno.

elektron nije sigurno... ni ja nemam pojma sto su joj dali to ime.. a to je ustvari najgora moguca kartica.. moze se koristiti na bankomatima.. u prodavnicama.. ali samo u nasoj zemlji... bas me interesuje jel to electron su ovi nasi dodali ili ista varijnata vec negde postoji.. ja recimo u Nizozemskoj to nisam video...

ta electron ti je najobicnija debit card. mozes da je koristis bilo gde (ja je koristim gde god odem u inostranostvo). jedino sto ne mozes da narucujes preko intrenta ili da placas preko telefona.

Jel ima neko mogucnost da mi uplati skype kredit, vidim da radi info pano ali meni je jako hitno i nemam vremena da se cimam ceo vikend sa njima dok to skine jer vikendom nesto ne salju redovno naloge. Pa ako neko ima vec neki nalog a hoce da proda ili da mi uplati to bi bilo odlicno.

A zasto jednostavno ne odete u Rajfajzen banku, date 20 eura i 600 dinara i dobijete Visa Virtuon na 6 meseci ( pa posle na godinu dana, pa posle ... ).
Sve sto uplatite na taj racun ( preko tih 20 eura ) Vam je za placanje.
Radi bez ikakvih problema i na Amazonu i svugde.

Neophodnost je imati karticu, sad koju, odlucite sami.

ako ste zaposleni negde al legalno i plata vam leze na racun u banci mozete dobiti besplatno debitno karticu (isto sto i kreditna samo sto se trosi onoliko koliko se ima na racunu).

Danas nisam mogao prijatelju da uplatim Skype kredit jer vec uplacujem sebi preko mog PayPal acc.
Sta im treba to da sa jednog PP acounta moze uplata na samo jedan Skype account?

Danas nisam mogao prijatelju da uplatim Skype kredit jer vec uplacujem sebi preko mog PayPal acc.
Sta im treba to da sa jednog PP acounta moze uplata na samo jedan Skype account?
Ako koristiš Skype malo duže, možeš da kupiš vaučere i da mu proslediš kodove.
http://support.skype.com/index.php?_a=knowledgebase&_j=subcat&_i=37<br />

a si probao kreditnom karticom ? :)
jednom karticom mozes vise akaunta da dopunis :)
http://support.skype.com/index.php?_a=knowledgebase&_j=questiondetails&_i=350

Preko HGC se može jednom karticom plaćati na više naloga, ali mislim da je ograničenje jedna uplata po jednom danu, čisto da bi video ako ti neko neovlašćeno skida pare s kartice.

Nazad
Vrh Dno