Šta je novo?

Skype HELP

Secret Window

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2005
Poena
309
Dakle o cemu se radi....Molim za pomoc i savet. Drugar ima konekciju wireless interneta 256/128kbps i taj net radi solidno. Proveren sa programom Online Eye, download je ok, surf takodje. Medjutim, kad je Skype u pitanju komunikacija je nekako otezana, cesto prekida toliko da "onaj tamo"🙂 nista ne razume ili ne cuje dok se ovde cuje ok. Isto se desava i kad se iskljuci antivirus. Sa MSN-om je drugaciji problem i to mu dodje kao standard, cuje se sa boljim kontinuitetom ali sa iritantnim kasnjenjem od oko cele sekunde i vise. Ja sam na svom racunaru kod mene koristio skype na 128/128kbps, testirao razne mesendzere, i Skype se pokazao kao najadekvatniji za tu vrstu komunikacije. Jos jedna stvar, drugar koristi webcamericu sa ugradjenim mikrofonom (USB) marke Sigma. Ako je neko imao slicno iskustvo, unapred hvala za savet!

Pa malo mnogo hoce sa audiom i videom na 256/128kbps. Nema sanse da to radi kako treba. Ako hoce Skype, neka iskljuci opciju video i ostane samo na zvuku.

Ja sam licno koristio skype na 128/128 i to je nekako radilo, cak s manje seckanja. Daleko od toga da je bilo savrseno ali ovde kod njega onaj drugi ne cuje 80-90% toga uopste!!!

Nazad
Vrh Dno