Šta je novo?

Skype for android, konacno...

Instalirao sam na karticu veći deo aplikacije, međutim samo kontakti zauzimaju 4MB u telefonu. Chat je mogao bolje da bude urađen. U suštini, to je to. Nisam još zvao, baš ću jednom da probam preko 3g, koliko troši. Mada i samo što je uključen, srče bateriju kao lud.

Retko koristim SkyPe, ali reko' ajde da probam i zvao sam sa I7500 Telenor 3G, na windows XP MTS 3G (ping 130, UL 0.35, DL na toj loakciji konstatno preko 2mbps, u vreme testiranja 3.5+).

Razgovor je tekao sasvim OK. Tokom nekoliko minuta razgovora, bio je samo jedan prekid, ali ne mora da znači da je do mog moba, može da bude i do MTS 3G-a. Jedan kratak razgovor u večernjim satima nije dovoljan za opšti utisak, ali čini mi se da je ovo najbolji VoIP preko 3G koji sam do sada probao.

Update: testirano an Samsung Galaxy I7500 Drakaz Froyo

Poslednja izmena:
Sve je to fino, ali dzaba kad ne moze na under 2.1......:mad:

Meni danas stize wildfire pa cu da probam, ali citao sam po forumima da nece moci zbog rezoluicije

Ne radi na Wildfire probao danas.Ima akcija na Skype forumu da naprave i za Wildfire,videcemo sta ce biti.U medjuvremenu koristim Nimbuzz koji podrzava Skype kontakte.

Na Magicu radi perfektno. Vrlo dobro i vrlo zadovoljan.

Radi i na Nexusu i Galaxy S.

Kada dobijem chat poruku, pojavi mi se ikonica u notification baru, ali nema nikakav propratni zvuk. Da li postoji ta opcija, ili sam corav pa ne mogu da je pronadjem?

Nazad
Vrh Dno