Šta je novo?

Skype echo problem

ScaRFacE[RGF]

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2004
Poena
619
problem je sledeci: osoba sa kojom ja pricam mene savrseno cuje, takodje i ja nju savrseno cujem, ali problem je u tome sto ona dok prica cuje svoj eho sto je dosta iritirajuce. pokusavala je da iskljuci mikrofon u playback sekciji - ne pomaze, echo cancellation u drajverima, takodje ne pomaze. oboje koristimo klasicne genius-ove headsetove ...nije problem ni u konekciji, ja imam 768/384 a ona posto zivi u bugarskoj njoj je link 7.9mbps 🙂 kako resiti ovaj problem, posto sam pretrazivao sve moguce forume, svi pricaju jednu te istu pricu, a negde sam procitao da problem moze da bude i do mojih podesavanja, ali kad odradim skype test call, sve je savrseno...

hvala

Da li se problem javlja kada razgovara sa bilo kim ili samo sa tobom?
Jeste li probali reinstalaciju ili update drajvera za zvuk na računarima?
Ja sam imao identičan problem na Gtalk-u: stalno sam čuo eho svog glasa. Troblem je rešen kada je druga strana reinstalirala drajvere za zvučnu kartu.

sa svima ima problem preko skype.... ali samo treba objasniti zenskoj osobi kako da pronadje koju plocu ima da bi mi rekla koja je zvucna u pitanju, to ce biti malo teze 🙂 ali pokusacu da pronadjem driver.
Ja inace nemam problema ni sa kim, pricao sam sa prijateljima iz amerike i nemamo nikakve probleme u komunikaciji, nema eha, sve je savrseno....

Nazad
Vrh Dno