Pogledaj ovde na forumu u oglasima. Neko je nudio SS2 HD karticu pod garancijom za 80€.
Mislim da rade svi oblici CS-a, tj. i CCcam.
Koji je to HD Dreambox tvoj drugar uzeo za 280 €??? Je l' original?
jel može mali hin oko toga šta sada može da se gleda sa ss2? Ja imam velikih problema sa istom, tj ne mogu nikako lepo da je instaliram na Win7. Ne znam do čega je. Ako može neki link ka najnovijim drajverima koji rade pod Win7 x64 bio bih veoma zahvalan
Nadam se da se necete naljutiti sto pitam ovako nesto procitao sam ovde sve vezano za skystar2 a i na jos par mesta pa sam samo jos vise zbunjen ali evo ovako da vas priupitam naime imam skystar2(obicnu ne HD),2 lnb-a antenu 120cm,to mi sve radi na astri i hot bird-u,sada sam hteo da pokusam i hellas2(Bulsat) medjutim ceo dan pokusavam i nikako da ga nadjem probao sam i programe:sat finder i prog finder ali nista cak mi ne rade i kada sam na astri i hotbirdu mada mi programi rade sa oba satelita(mislim na sliku i ton)a ovi "finderi"nista.
E sada me interesuje da li je dovoljno samo pomeranje antene ili moram i da joj menjam ugao(milslim na gore-dole) i zaokretanje lnb-a?
Ne znam vise ni sam sta bi jos moglo da se uradi ah jos da dodam da antenu "vrtim"rucno to jest nemam nikakvih pozicionera i slicno.
Svaka pomoc mi je dobrodosla pa hvala svima unapred i nadam se da vas nisam udavio i ne zamerajte mi na mom neznanju.
alex1974, svaka cast na prvoj recenici. Sta ti bi da na kraju stavis tacku?
Sto se ovoga sto si ti napisao tice, pa kao da sam to ja pisao.Znaci identicna situacija. Sve.
I to sam bas danas i ja trazio taj bullsat.
FastSatFinder nije reagovao, ali kako je kod mene taj 'pravac' prema hellas 2 delimicno ispod krova, tj. verovatno smeta tanjiru, nisam zeleo da ovde iznosim svoje 'bisere'.
Za hellas 2 moras antenu da pomeris na dole (ja bih rekao oko ~3 stepena). Medjutim, i mene buni to 'zaokretanje' lnb-a, jer slike sa site-ova koje prikazuju pravilan polozaj antene, nikako da provalim da li je 'zaokretanje' ulevo-udesno, ili je to zapravo 'upredanje' (kao kod srafa).
Na kraju sam batalio (za danas) i vratio se na staru dobru (s propalim programima) Astru 19.2 i Hotbird 13.0.
Znaci i mene zanim ako neko zna koliko je tesko 'ubosti' hellas 2 i da li ima nekih smetnji.
Btw. jedno dodatno pitanje: CNN International mi od juce ima sliku ali nema zvuk. Koristim DVBViewer Pro i mislim da nisam nista 'zabrljao' i iskljucio zvuk, ali sve je moguce.
Jel' moze neko da potvrdi da li CNN ima zvuk ili ne? (na Astra 19.2 ili Hotbird 13.0, ne znam tacno na kom je od ta dva). Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari