Šta je novo?

Skripte za razne sportske statistike?

Da li je moguce da se do sada nije niko javio?:)

Pa pazi ovako, to je dosta obiman posao ako se kvalitetno radi, a pretpostavljam da želiš kvalitet. Posao čak nije ni toliko naivan i ne može da ga odradi neko ko je skoro pročitao par knjiga o programiranju. Čak ne verujem da bi se ovoga prihvatio 1 čovek da radi već barem 2. Ko zna da napravi ovo, sigurno nema 45+ dana da ti ovo sredi kako valja jer sigurno je negde zaposlen i ne može u potpunosti da se posveti ovome.
Dalje, ovo što ti hoćeš te ne bi izašlo ispod 1500 evra (ne 150 nego 1.5k evra).
Od našeg čoveka nema šanse da se izvuče tolika kinta jer su za njega to samo skripte(!), a dok shvati koliko tu posla ima...

A kad vidim nekog sa sajtom kao što je mojtip.com i sa željom da mu se odrade "skriptice" kao http://www.sportskastatistika.com/control.php, ne znam dal da se smejem ili da plačem.

Mislim da sam ipak bio jasan i nisam postavio pitanje koliko vremena nekome treba ili da li za taj projekat treba 10 ili 20 ljudi ili ovo ili ono.

Pogotovo me najmanje zanima zlonamerno misljenje doticnog gospodina kome bi mnogo pametnije bilo da neka svoja razmisljenja zadrzi za sebe jer apsolutno nikoga ne zanimaju.

------------------------------------------------------------------------

Za BB kralja:

Puno hvala na odgovoru a te skripte sa predlozenog linka su vec integrisane na sajt

Prijateljski pozdrav

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno