Šta je novo?

Sklapanje bas pojacala

veljkoz

Čuven
Učlanjen(a)
05.11.2002
Poena
609
Pojacalo naravno, za bas gitaru, snage 80-100W (za svirke)
Od informacija mi treba sve:
- da li se isplati? (novo, gotovo kosta oko 500evra)
- koja sema je dobra? Nailazio sam na najraznoraznije seme na netu, ali ne znam koju da koristim? Sigurno da su neke bolje od drugih
- da li je neko imao iskustva sa tim, preporuke, i sl.
- koliko bi otprilike kostala izrada celog tog cuda (tu racunam samo cenu delova, sklapanje cu ja lako da uradim)

I inace, bilo sta sto znate pomoci ce...

Pozdrav!
Veljko

Neko mi bas rekao: "samo nemoj da uzimas neki od kitova iz radiokluba" . U cemu je sad fora? Da li je to dobro ili lose? Video sam da imaju dosta zanimljivih stvarcica, ali ne znam kolika je prava cena, kao i da li su ti kitovi dobri?

A i inace, nemaju pojacalo za bas - imaju samo predpojacalo...

Ja sam kod njih uzeo pojacalo 2x22W i radi mi godinu dana OK!
Sto se tice cena...nazovi ih. Imas telefon na sajtu!

Znam ja da imam cene, ali ne znam da li su visoke, nemam sa cime da ih uporedim - dal' su skupi ili povoljni? (tj. nemam iskustva sa tim stvarima, zato sam na prvom mestu i pitao benchmark)..

Nema jos mnogo mesta na kojima mozes da uzmes kitove (komplet delove sa plocicom), osim ako bi narucio iz inostranstva :). Radio klub ima malo skuplje cene komponenti nego npr ITC Electronic, ali nazalost radio klub ne prodaje posebno plocicu tako da imas izbor ili da uzmes kit kod njih ili da uzmes delove negde drugde pa da napravis sam plocicu. Pitanje je koliko ces da se :hump: oko toga!

Vrh Dno