Šta je novo?

Skidanje Kulera

alexnoxious

Slavan
Učlanjen(a)
24.06.2004
Poena
301
Posto sam skinuo kuler sa procesora i posle 10 min ga vratio interesuje me da nije treblo da stavim nesto od termalnih provodnika izmedju mada na kuleru već postoji sa donje strane koja naleže na procesor neka traka?

Pa u principu bi trebalo, poshto si istisnuo pastu koju dobijesh na cooleru sa prvim stavljanjem... vreme koliko je bio skinut nema nikakve veze 🙂

Ljudi ! Skinuo Sam Hladnjak Sa Procesora Kad Ono Brdo Neceg Belog Ispod Sto Je Iscurelo Iz One Male Kockice Metalne !!! Gde To Sve Stane U Tu Kockicu ?! Kako To Da Vratim !? :d

gx-x je napisao(la):
Ljudi ! Skinuo Sam Hladnjak Sa Procesora Kad Ono Brdo Neceg Belog Ispod Sto Je Iscurelo Iz One Male Kockice Metalne !!! Gde To Sve Stane U Tu Kockicu ?! Kako To Da Vratim !? :d
😀 😀

daj stvarno ne zezaj choveka...

Priznajem, dobro zvuci! 😀

gx-x je napisao(la):

Forum ne sluzi za sprdnju, pogotovo ako neko ima potencijalno opasan problem zbog koga mu npr moze izgoreti CPU.

😀 😀 Ma nisam uopste imao nameru da zezam coveka ! Ova fora mi pala na pamet pre neki dan i jednostavno kad sam video tred nisam izdrzao, sorry ali MORAO SAM 😀 😀 Bez ljutnje, necu vise 😉

Nego cisto da pomognem coveku: Oljusti tu popularno zvanu "Zvaku" sa hladnjaka i stavi pravu pastu. Naci ces pastu u prodavnicama el. teh. opreme ili pitaj nekog od drugova, mozda je neko dobio uz kuler, tj. skoro sigurno je da jeste ako je kupovao speeze ili spire kuler.

speeze i spire su dolazili namazani, jel sad daju pastu?

Jos uvek dolaze namazani. Ja prekjuce uzeo ortaku whizperock IV

Kako koji, recimo Speeze Copper Eagle dolazi sa shpricem, kao i josh neki modeli... mada su vecina samo namazani "zvakom" 🙂

Ja uzeo Speeze Copper Eagle i nema zvake, dobijes pastu.

mnogo dobar kuler cooper eagle. Secam se kad smo ga probavali, skinuli raptora, stavili njega i ~3C razlike u korist coopereagle-a.

Ako se ne varam cena mu je 15€, pa je tih 3C i nije bas nesto. Po meni je bolje dati 29€ za TT12 i da te ne boli glava!

p.s. Osim ako napanjis na preko 4000rpm! :d

pa znas kako, cena mu je tu negde kao sto si rekao +-1e medjutim on hladi CPU na full loadu otprlike kao TT12 na 3000rpm (i coopereagle se vrti na 3000rpm, ovaj sto smo mi probali se vrteo na 2800rpm 🙁 ) E sad ko ima para za TT12, nek uzme TT12, ipak imas mogucnost da povecas rpm po potrebi i dobijes bolje rezultate. Mada mislim da je u klasi jeftinih kulera CooperE najbolji za posao. Ja sam teo da ga pazarim pa ga nije bilo i onda sam pazario TT11+ jer sam morao nesto da uzmem, svrbele me pare u dzepu 😀

Besmisleno je uzimati kuler od 30 EUR za procesor koji se neće overklokovati. Šta više, IMO ti TT kuleri ne vrede toliko, koliko pružaju.

Nazad
Vrh Dno