Šta je novo?

Skidanje Flash Animacija sa Sajtova!

Pinki

Čuven
Učlanjen(a)
22.03.2002
Poena
619
Kako mogu da sa nekog sajta skinem neku Flash Animaciju i da je dalje obradjujem?

izvadi iz temporary foldera...

mada sigurno moze i lakshe

ne moze

Ne mozes da obradjujes Flash animaciju jer je ona postavljena na sajt kao swf a ne kao fsh file. Mozes samo da trazis od autora sajta da ti posalje fsh file

File na koji mislis je izvorni Flash Movie file, a file koji se izvrsava u browseru je Flash Player Movie file. Ne znam da li postoji opcija kojom mozes da skines neki od ovih fajlova, pogotovo izvorni file, ali postoje programi koji mogu da skinu celu prezentaciju ili odredjene stranice WebZip na primer.
Pa mozda oni pokupe neki od ovih file-ova, probaj.

kako nece? pa ja samo odem u source, nadjem url za film, zatim ga bacim u download accelerator, snimim na hard i otvorim u fleshu... pokusao sam dva tri puta i radilo je... nije da sam iskusan i da sam ih milione otvarao

Miroslav je napisao(la):
kako nece? pa ja samo odem u source, nadjem url za film, zatim ga bacim u download accelerator, snimim na hard i otvorim u fleshu... pokusao sam dva tri puta i radilo je... nije da sam iskusan i da sam ih milione otvarao

Pa moze svaki kompajlirani flash da se otvori ali se koristi takav kakav je ne moze dublje da se edituje!

Mislim da nije bas 100% stvar sto ti treba, no mozda je nadjes korisnom!

Sothink SWF Decompiler is a tool to browse and parse Shockwave Flash movies (.swf files). It can extract sounds, images, movie clips from a Flash movies. What's more, SWF Decompiler can decompile the action scripts in a Flash movie and turn them into neat and readable code.

h**p://cryogen.ath.cx/Downloads/xboy/Muieri/Other/swf.zip

alarmos je napisao(la):
Mislim da nije bas 100% stvar sto ti treba, no mozda je nadjes korisnom!

Sothink SWF Decompiler is a tool to browse and parse Shockwave Flash movies (.swf files). It can extract sounds, images, movie clips from a Flash movies. What's more, SWF Decompiler can decompile the action scripts in a Flash movie and turn them into neat and readable code.

h**p://cryogen.ath.cx/Downloads/xboy/Muieri/Other/swf.zip

jos kad bi imao sifru za raspakivanje sve bi bilo ok:p

Sto mu gromova! Ni copy-paste nije kao sto je nekad bilo! FX
Nemam pojma kako sam mispelovao.

alarmos je napisao(la):
Nemam pojma kako sam mispelovao.

Verovatno isto kao i sad - pise se misspell. :)

Nazad
Vrh Dno