Šta je novo?

Sjundjercici za slusalice (bubice)

• Začetnik teme Začetnik teme ACR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A

ACR

Guest
... zna li neko gde ima da se kupi, a da se ne kupuju sluske zajedno sa njima? Bas mi je potrebno...

Znam da ima u NSu u Battery Shop-ovima.

e i meni trebaju iste...

potrazhitju sada za vikend u gradu pa ako nadjem javitju

Ja nasao u NS u Spensu u nekom battery shop-u, uzeo sam nekoliko kompleta (raznih boja ). Nije mnogo skupo a kvalitetan je sundjer.

***. nisam neshto trazhio, tako da nisam ni nashao, zaista da ne pricham priche ako budem nashao napisatju ovde gde ima

Jos niko nije nasao sundjercice? Sta mislite, da li ima na Berzi nedeljom u SKC? ili na buvljaku? Da li je iko pokusavao tamo?

ma verovatno ih je veoma lako natji nego ljude mrzi da trazhe 🙂 (i mene izmedju ostalih)

aaaaaaaaa otpade mi sa leve bubice sunđerčić, ne mogu da verujem koliko ovo može da iznervira čoveka 🙂

GDE da ih kupimmmm? 🙂

Jel moze neko da posalje iz NS par komada postom - placam po isporuci?

Izvinjavam se na bump-ovanju matorog treada, ali me stvarno zanima gde mogu da se nadju sundjercici u BG-u? Da li ih je neko od vas pronashao? :,,:

POZ

Poslednja izmena:
Scorpio(DDMF)! je napisao(la):
Izvinjavam se na bump-ovanju matorog treada, ali me stvarno zanima gde mogu da se nadju sundjercici u BG-u? Da li ih je neko od vas pronashao? :,,:

POZ

Nije loše zato što ih opet nema u Bg. Nekad, pre jedno mesec kila dana bilo ih je u prolazu ispod Doma Omladine, sad nema (i zlokobno kažu da ih neće ni biti). :-devil-:

imam ja jedan par sundjerchitja koje nisam koristio (od mega stick-a). josh uvek su zapakovani u najlonsku kesicu, i trgovao bi ih za informaciju gde mogu da se nadju slushalice koje netje da se s*ebu posle 10 dana, i gde mogu da popravim zeznute slushalice...

i da, da li neko zna gde mogu da se nadju slushke (bubice) koje kao da su od gume. danas mi je ortak dao jedne takve ali kazhe da je dobio uz discman. prodao bih bubreg za jedne takve...

l&m ko mi se prvi javi za sundjerchitje njegovi su...

Poslednja izmena:
Pa ako vec hoces da prodajes bubreg ja ti preporucujem da narucis neke od shure modela. Ja imam najslabiji model od cca 100E i nikada ih u zivotu ne bih menjao.

pa jeste... samo da odem da razbijem kasicu prasicu... cvrc samo 10e u njoj... 🙂 (shto je najgore ovo je istina 🙂 )

btw. chudi me da niko netje da mu POKLONIM sundjerchitje za slushke... 🙂

Sundjer Bob

Treba mi sundjer za sonijeve slusalice ,
da li zna nego gde u bg-u to moze da se kupi ??

p.s.
Sad sa vid'o donji thread , znachi mrka kapa 🙁

Poslednja izmena:
hehe, dobro me podsjetiste 🙂 Imam slushke za sonyericssonp800, standardno bez sunjdera, i sjetim se da imam negdje neke praistoriske ultramegagiga jeftine slushalice sa 2 para sunjdercica (stare preko 10god, trajale manje od 10 dana :wall: ). Uzmem one crno-crvene sundjere, i BUKVALNO se raspadnu pod prstima (kao pjena, samo taknesh 😀 ). Ali, za divno chudo, crni sundjerchici sasvim OK! 🙂 Cak su se i razvukli na potrebnu velichinu! U kombinaciji sa OggPlayerom za p800, ovo vec lichi na neshto (bass je mlogo izrazeniji, ne moram da guram slushke u ushi prstima da bih ga pojachao 🙂 ). Samo da mi ne spadnu negdje, nema vise ovako dobrih sushalica za ~2DEM

Potraga za sundjercicima za slushke se nastavlja. Pre mesec dana mi je nestao jedan, a pre dva-tri dana i drugi sundjercic. Nervira me sto mi slushke non stop ispadaju bez ovih korisnih sitnica.

Pomagajte ljudi! Ne bih da kupujem nove sluske samo zbog sundjercica.

ja uzeo od lika koji ih je dobio uz Nokia slusalice, a ne trebaju mu 🙂 I malo Oxo lijepka, za svaki slucaj :d

Bilo u Kik-u prosle ili pretprosle nedelje, kada sam i ja uzeo. 5 pari (3xcrni, po 1xplavi/crveni) 140 ili 160 dinara, ne secam se.

Preporuka za bubice do 10 evra - Philips SHE-285, u Philips-u na Slaviji 790 dinara. Dovoljno dugacak kabl sa potenciometrom na sebi (nazalost, zbog kratkog hoda, tesko se regulise zeljena glasnoca, ali i kao takav je dobro da postoji), 16 oma (bitno ko voli malo glasnije da slusa), klasicne okrugle bez onih ispupcenja prema usnom kanalu. Zvuk reprodukuju vise nego dobro, pogotovo ako imamo u vidu cenovni rang kome pripadaju.

Poslednja izmena:
Da probamo ponovo, da neko nije video u Beogradu sundjercice za bubice, sad ih nema nigde. Kad ih nadjem ima da kupim 20 komada, toliko je to *****ska stvar...

Ja sam ih kupio u KiK-u pre jedno dva meseca. Uzeo sam iste kao i Vlada.

Imash na Kalenicu,neki battery shop ili shta je vec,prodaju sve zivo,od maskica za mob,preko fixnih,servis...

Raja-iz-kraja je napisao(la):
Ne zanm da l' sam dobro skontao, al ako se radi o Sharp MD-33, ondak bih jako cenio informaciju gde si ih pazario, za koje pare, ima li ih jos i opravdavaju li hvalospeve koji se ponekad pojave njima namenjeni?

Upravo te...

Kupljene su od lika koji ih je uzeo sa Audiocube-sa (stare nekih nedelju dana), i placene tacno 35e.

Ovo su bile jedine :-devil-:

Kratak opis bi bio da se dobija ono shto je placeno, a mozda i malo vishe :eyebrows:

Ako te zanimaju detalji, (da ne gushim ovde 😀 ) baci PM...

BTW: Creative-ova verzija je od danas dobavljiva i kod nas, tako da ako ti nije bash potreban 4-pole konektor (kao npr. meni i 99% sveta 😀 ) mozesh da pazarish njih...

Poz:wave:

Poslednja izmena:
Aj da mi neko da telefon neke radnje koja ima sundjere.
`Jurim` ove iz Kiktrade-a već 2 meseca... zvao sam ih bar 6-7 puta, nikako da dobiju

Nazad
Vrh Dno