Šta je novo?

SiSMS

The Lyricist

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2005
Poena
375
Moja oprema  
Laptop
MacBook M1 Air
Mobilni telefon
iPhone 12 mini
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
da li postoji negde verzija koja se moze u stvari skinuti??? posto na sajtu jos stoji da nema....
i da li neko ima ideju kako da otvorim siemensove poruke na pc-u??? (.smo/.smi fajlovi)
ja guglovo.... i guglovo..... j jos cu da pocnem da jahuham, ali...... nema nigde nista.....
ako neko zna nesto, molio bih da postuje, i prosvetli nas smrtnike...... :S: :eyebrows:

Ja imam S65 i dobio sam uz nega prateci softver u kome ima Siemens file menager sa kojim mogu da vrsim manipulaciju fajlovima na aparatu sa PC-ja i ostale kombinacije Koji model aparata imas? Trebalo bi da se uz svaki "noviji" dobije prateci mini cd sa softverom za isti.

ma, dobio sam i ja..... (isto s65) ali ne mogu poruke, koje su na kompu da otvorim.....
one sa telefona oce.... uglavnom..... osim ako ti je arhiva ogromna i izdeljena kao moja...... ali ove sa kompa ne mogu nikako.......... by the way Geom....... chuvaj joystick..... meni je posle 9 meseci..... pa recimo otpao....... i na kraju mi kazu da je procesor u kvaru, a joy radi........

Kod mene mogu poruke probaj da preuzmes najnoviju verziju, ja imam verziju 2.9.nesto. Mob mi je usao u 9 mesec, a pod garancijom je 12 meseci u jednj ozbiljnijoj firmi.
Ukucaj na Softpediji Siemens file manager ima verzija 3.0.nesto.

ja imam 3.04..... kako otvaras poruke???

Nisam odavno otvarao poruke, jer mi nije trebalo, ako se secam preko bluetootha ih prebacim na komp i budu mi u .smi i .smo formatima u inboxu bluetotha. U Siemensovom programu idem Open i selektujem lokaciju gde se nalazi .smi. odnosno .smo fajl.

isto tako.....
ali mislim da ne mogu taj open..........

Nazad
Vrh Dno