Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Mora da se salis. Colin ti je jedna od najzahtevnijih igara, cisto sumnjam da moze da radi na tvojoj integrisanoj grafickoj (koja je i medju integrisanim resenjima blagi uzas).
Nije problem u zahtevnosti. U Bujanovcu u vojnoj policiji smo imali asus plocu sa tim cipsetom. Sama graficka nije losa, ali mi je pravila probleme sa Operation Flashpoint (nije htela da pokrene). Pretpostavljam da je problem eventualno resiv uz pomoc novih drivera. Inace sve pod opengl-om radi ok.
Hvala na postovima. Mislim da igra po defaultu odbija graficku jer se i neke ipak zahtevnije igre od CMR2 barem startuju...Neka neko preporuci barem neku dostojnu zamenu za tu igru... neki midtown madness 2???))
Pa ako je tacno sto <Mancha> kaze da na toj integrisanoj grafici OpenGL radi OK, onda bi to trebalo i slediti. E sad koja voznja radi pod OpenGL, pitaj Boga...
Trenutno mi padaju na pamet samo NASCAR (4 i 2002) i Screamer4x4, ali to bas nije slicno CMR-u, ako se setim jos neceg, cu da javim
Hvala na postovima. Mislim da igra po defaultu odbija graficku jer se i neke ipak zahtevnije igre od CMR2 barem startuju...Neka neko preporuci barem neku dostojnu zamenu za tu igru... neki midtown madness 2???))
Thanx za postove. Posto mi se nesto "przilo" ovih dana i poshto Colin 2 nece da se loaduje, reshih danas da uzmem par drugih naslova. Prijatno sam iznenadjen time da GRAND PRIX 3 RADI super, a VEOMA da Rally Trophy sa low details radi kao zmaj na 800x600. Fantastichan osecaj...
Hvala josh jednom...