Šta je novo?

Sirina, visina?

obi_van

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
650
Ako nije problem neka neko izmeri koliki je ekran u cm kod 19" wide monitora, znaci samo ekran ne ceo monitor. :wave:
Hvala u napred...

Zaboravio si u formuli da kvadriras dijagonalu.

Aman ljudi ne treba mi cas iz kvantne fizike, vec mere u cm :d

41x25.62cm
Inace je jako lako i izracunati dimenzije a i bilo je prica na tu temu, konkretno poredjenja visine kod 17" i 19" wide...
Off/Da pogodim... Ti mora da si neki Dzedaj?! :d

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru :wave: ...nisam jos dzedaj cekam da me prime u istoimenu stranku :p

Pih, pa to je visoko tek ko katodna 17''. Da bude stvarno vece, sta treba, 20''W, 22''W, koja graficka ce tu da vuce native rezoluciju duze od 6 meseci. Mnogo je skup sport na wide monitoru.

Skup je sport na bilo kom TFT-u ako tako gledas! Ja sam se prvenstveno odlucio za wide jer mi je trebala sirina, polako ovih dana. Sledeci je 22" wide ili mozda i nesto vece.

Na poslu od skora buljimo u 205BW koji je po visini kao 17" TFT i ništa mu ne fali... :) Preporuka za svakog ko se nećka prelasku na wide...

A za kući merkam 225BW :smoke:

Pazi gore mi nema pola recenice :trust:
Htedoh da kazem... Ja sam uzeo 19" wide jer mi je trebala sirina ali ovih dana primecujem da mi treba i visina pomalo. Neki 22" wide bi sad bio savrsen ali moze i veci, nece da fali. U svakom slucaju, samo wide bih uzeo

Nazad
Vrh Dno