Šta je novo?

sirenje slike

• Začetnik teme Začetnik teme WoL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

WoL

Čuven
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
619
Ok, na problematicnoj masini imam ati safir 9600 256 i kad izbacim sliku na TV nije do kraja razvucena/ne ide do ivice tv ekrana.
Taj problem sa nvidiom lako resim uz tvtool, ovde to ne moze da se izvede, pa me zanima kako to da uradim...?
hvala unapred.

display properties --> Advanced -->Displays pa kliknes na TV i unutar toga Adjustments i ukljucis opciju Ovrescan i eto. To rasiri sliku preko celog ekrana, mozda cak i malo vise 😉 Probaj, nadam se da ce ti to resiti problem.
Pozdrav

ne mogu da podesavam nista u okviru TV-a....?
nema adjustmentsa.

Pa mora da bude sto mu gromova 😀
Tacno iznad Slicice TV-a - tj kliknes na tab na kome pise TV, a u okviru toga imas - Attributes, Adjustments , Advanced i Format. Nemoguce da ti nemas te opcije, pogotovo ako je tv dobro povezan. Da nije do drajvera, mada mislim da ne bi trebalo da bude do toga...

Uspeo sam da namestim da mi na TV-u uvek ide film, a da na monitoru igram igrice. Ali problem je sto cim udjem u neku igricu koja je u fullscreen film se pauzira a ja igram igru na monitoru.
U drugom slucaju kada upalim bilo koju windows aplikaciju na monitoru dok na TV-u ide film u fullscreen nema problema na TV i dalje ide film a ja radim recimo u Word-u.

Kako da podesim da i kada igram igre koje su fullscreen na TV-u i dalje ide normalno film?

POZDRAV!!!

GSM je napisao(la):
Pa mora da bude sto mu gromova 😀
Tacno iznad Slicice TV-a - tj kliknes na tab na kome pise TV, a u okviru toga imas - Attributes, Adjustments , Advanced i Format. Nemoguce da ti nemas te opcije, pogotovo ako je tv dobro povezan. Da nije do drajvera, mada mislim da ne bi trebalo da bude do toga...

u pravu si, izvini.

Ma u redu je. Oprosticu ti ovaj put 😀 Bitno je da si (nadam se) resio problem 😉
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno