Šta je novo?

Sinhronizacija...help please :)

• Začetnik teme Začetnik teme Twix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Twix

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
679
E ovako...
Imam jedan exel fajl....e sad,popunjavam ga na laptop-u i na kucnom racunaru i prebacujem ga preko usb diska,sa jednog na drugi (jedan je na poslu,drugi kuci)...

Da li postoji neki software koji bi automatski pri otvaranju fajla stavio poslednji modifikovani,ondnosno noviji...ili nekako da se napravi direktorijum koji bi se automatski update-ovao najsvezijim fajlom??

Bilo sta slicno tome?
Nadam se da sam bio iole razumljiv :d

Twix je napisao(la):
...Nadam se da sam bio iole razumljiv :d

Pa, ne bas, bar meni nije mnogo razumljivo. Ajde, opet ti to, ovaj put polako.

Ustvari, trazis sw koji ce prilikom prikljucivanja tog usb-a automatski da prebaci taj fajl u direktorijum gde je stari i da ga prepise? Jel to trazis? Mozda obicna SendTo opcija radi (zvuci blesavo, ali nikad nisam koristio, pa i ne znam). Nije bas automatski, ali je blizu.

Poslednja izmena:
Pa nesto slicno,samo bi da ga automatizujem....Drugim recima,treba da prepoznaje datum modifikovanja fajla i postavi noviji.....
Tako nekako.....da se nebih ja gubio koji je koji fajl.....koji je noviji a koji stariji......

Ja imam resenje, ali neznam da li ce ti odgovarati.

Imas dva exel file ako sam dobro razumeo jedan punis kuci a drugi na poslu.
Recimo onaj na poslu se zove POSAO.XLS a u kuci KUCA.XLS. Sada uradis treci koji se zove SABIRNI.XLS i u njemu prebacis recimo prvich 100 redova sa POSAO a drugich sto sa KUCA (samo najbolje je kada su u jednom folderu) onda kada dodjes kuci ubacis samo novu verziju (dopunjenu na poslu) POSAO i startujes SABIRNI. Kada te pita da aktualizujes podatke onda to ucinis i pojavi ti se i sa kuce i sa posla sto si radio.

ZAO MI JE IMA DOSTA NEDOSTATAKA, ALI RADI. MOZDA CE TI POMOCI DA NE KOPIRAS STALNO IZ JEDNOG U DRUGI...

Pozdrav.

Izvini zaboravio sam da dopunim da ovako mozes nezavisno da popunjavas dva exel file, a SABIRNI daje informaciju sta sve imas u ta dva fajla.

Nadam se da sam bio jasan.

Pozdravljam

Nazad
Vrh Dno