- Učlanjen(a)
- 25.11.2006
- Poena
- 495
MA stigao sam je, otvaram ona vrata, ubjem jednog, ubijem drugog, ona sedi na centru sobe i umre sama od sebe:zgran:
Auuuu kakav bag. Pretpostavljam ad si krenuo nivo ponovo
MA stigao sam je, otvaram ona vrata, ubjem jednog, ubijem drugog, ona sedi na centru sobe i umre sama od sebe:zgran:
Ne mogu nikako da prodjem nivo sa bubama. Previse ih je. Taktika trci kroz vrata ne pomaze i tamo ih ima previse...........
Ne mogu nikako da prodjem nivo sa bubama. Previse ih je. Taktika trci kroz vrata ne pomaze i tamo ih ima previse...........
E ljudi jel strasna igra?Mislim jel ima onog da cudovista iskacu odjednom i to?
Auuuu kakav bag. Pretpostavljam ad si krenuo nivo ponovo![]()
Ne. Do sada sam se mozda par puta malo cimnuo. Bez brige prvi F.E.A.R. je dosta strashniji
Ja sam skoro pri kraju i sto vise odmicem dobijam veci feeling da igram budzetni naslov. Deluje jeftino morate priznati. Uopste ne mislim na grafiku koja je pristojna, vec dizajn nivoa, voice acting........kad je zavrsim necu se nikad vratiti ovoj igri niti cu je se rado secati. Zao mi je ljudi koji su platili 50$ za ovu igru kad ocito terba da kosta oko 20$
Ima li nekog nacina da se promeni tezina igre bez new game ? Krenuo sam po obicaju na hard, stigao da dela kada se dobije sprava za vracanje vremena, i tu mi i postalo dosadno zbog tezine.
Imam samo pistolj, nekih 10tak metaka i treba da spasim onog lika u proslosti ...mission impossible.
Kako da instaliram ovu igru na Win 7? Pokazuje problem sa kompatibilnoscu.Videti att.
Hvala unapred.
Odlicno je to sto nemas ceo arsenal kod sebe jer bi bilo prelako, imao bi municije za sve i sl. Ovako moras izabrati neku kombinaciju oruzja, moras taktizirati malo.
Mozda si trebao igrati na Hard![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari