Šta je novo?

sinfonika i 1din fora?

velko

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
675
gledam b92 i prolete neka reklama za sinfoniku... wifi, adsl, dialup... sve 1din. valjda sam lepo cuo :D
o cemu se radi? :trust: bio sam na http://www.sinfonika.co.yu/ i vidim da su u kombinaciji tehnicom i jos nekoliko firmi. nazalost nema nikakvih drugih informacija.

Poslednja izmena:
malo sam guglao i stalno nailazim na slovenacke sajtove. recimo: http://www.ecs.si/ tako da imam utisak da sinfoniku drze slovenci. beshe je pre nekih par meseci bilo reci da su tehnicom kupili slovenci?

Tehnicom je kupila slovenačka firma Sinfonika.

Dobro si chuo, sve za 1 din... Ali ni ja nisam mogao da saznam nishta vishe od toga. :|

Jes povoljno, ali ovde cene diktira Telekom, tako da niko nema interesa da posluje sa manjkovima....

tehnikom je krenuo zvanicno sa adsl

cene
Brzina pristupa Cena
256/64 Kbps 1.700 din
512/128 Kbps 2.600 din
768/256 Kbps 3.450 din
Setup 2.500 din

moze i bez setup-a ako se plati za tri meseca
dobija se spliter i modem.

A sta je tu 1 din hehe

Misha R je napisao(la):
tehnikom je krenuo zvanicno sa adsl

cene
Brzina pristupa Cena
256/64 Kbps 1.700 din
512/128 Kbps 2.600 din
768/256 Kbps 3.450 din
Setup 2.500 din

moze i bez setup-a ako se plati za tri meseca
dobija se spliter i modem.

A sta je tu 1 din hehe

Ako im platis 3 meseca adsl-a odjednom, 4 mesec dobijas za 1din. Tako sam ja razumeo reklamu i ponuda za 1din. vazi samo do 1. novembra 2005. Glupo je sto naplacuju SETUP. Mislim da imas gresku nije 768/256 vec je 768/192!!! Nije bitno jer ko :type: taj i gresi.

Pozdrav!!!

Poslednja izmena:
neznam jeste da nisam dr iz informatike, makar ne jos uvek, ali nisam cuo za adsl protok od 768/256 kod nas

i jel ima negde uplatno mesto za sinfoniku?
zanima me dialup i neki cenovnik posto im sajt bas i nije nesto informativan

Filo je napisao(la):
i jel ima negde uplatno mesto za sinfoniku?
zanima me dialup i neki cenovnik posto im sajt bas i nije nesto informativan
A ti si nov ovde ? :d

To je Tehnicom Net sa drugim imenom. Potpuno su nepouzdani,
imaju najskuplje wireless pakete u gradu. Mail im nije radio dugo
vremena, na sajtu nije moglo da se proveri stanje racuna.
Hostovani web sajtovi padaju, ma totalni raspad sistema.

e to mi treba
znaci zaobici u sirokom luku
fala!

mislim da ce se Tehnikom tj. Sinfonika konsolidovati i da ce postati bitan ISP igrac u Srbiji, ali ko ti zna za sada su za zaobilazenje u sirokom luku ...
Vreme ce pokazati....
Poz svima!!!!!

Pa jel koristi neko ovaj ADSL? Kakav je?

to i mene interesuje sobzirom na to da su kolko mi se cini najpovoljniji u zemlji, 512 paket je za 1000din jeftiniji od sezamovog, pa makar morao i setup da platim - isplati se ! I 256 paket je jeftiniji znatno, 1700din je vec lepa cifra za net...

mislim da jos nema korisnika sinfonika adsl-a, ako ih ima neka me demantuju.

@gx-x
sto se cena tice za dve-tri stotine dinara imas kod pouzdanijih provajdera adsl, pre svega mislim na Beotel.

mislis dve-tri stotine dinara vise od njih ? Pa mene interesuje 512flat a tu je razlika bome i 1000din....

512 je za 290 jeftiniji od beotela, a 256 za 90 dinara. Mene bi mrzelo da prelazim, a ne ulivaju mi nikakvo poverenje. Do sad su bili kaubojska firma.

Nazad
Vrh Dno