Šta je novo?

SiN Episodes : Emergence (Episode 1)

Frame rate je ok. Hoce malo da zastuca , kada krene vise njih na tebe, a iza coska su. Sta reci, igru sam finishirao, ali nema razloga za pononim, kasnijim, igranjem. ako tako nastave episode 9 ce biti za 3 godine.

Ma frejm rejt leti... 1920 x 1200 sa 8xAF na 7600GT, a na X1900XT može i 16xAF i 4x transparent AA (ima mnogo ograda i drveca sa alpha teksturama, pa je TAA jako bitan).

Igrivo (uglavnom) i na gf 4ti mada je sama igra dosta monotona i level design je u najboljem slucaju osrednji...

Definitivno. Na početku je toliko ličilo na Half-Life 2 da sam hteo da odustanem :)

Moram da kazem da su od Lare Kroft pa na ovamo smorili sa "digitalnim" prenabudzenim "only for geeks" sisama u igricama! Ajd jednom, ajd par puta ali sada ga preterase stvarno! :D
Inace igrica je skroz bezveze, svidja mi se jedino dizajn i detalji nivoa, ali AI neprijatelja i gameplay su uzasni, igra me smorila posle dva sata igranja, posle F.E.A.R.-a i Call Of Duty-a 2 izgleda smesno.... :D

P.S. A tek ucitavanje posle svakih 15min. igranja koje je ostalo jos iz HL2 je sam vrh smora....

Poslednja izmena:
Vrh Dno