Šta je novo?

Simulacije pecanja?

Integra032

Slavan
Učlanjen(a)
27.10.2007
Poruke
650
Poena
319
Da li bi neko mogao da mi preporuči neki dobar naslov skorijeg datuma ili stariji ako nema ničeg novijeg jednostavno dosadili su mi Fps-ovi i vožnje pa bih da malo opustim mozak:smoke:
 
Pazi ladno duh sa nožem i bandanom na vugli:D Bratiću Combat nisam dugo igrao pre mesečak dana me Mige ubedi da udjem smorio sam se kada sam video na šta se svela cela igra i opet sam je obrisao!Šta radi ekipica iz klana Xtreme 3D-a šta sada plještete??? Rapala pro fishing sam stavio al jako malo seedera ima:( Jesi probao možda Bass Pro Shops -The Strike?
 
iFishing imas na androidu ili iphone-u. Znam da nisi to trazio ali je odlicno i fenomenalan je osecaj igrati na telefonu. Ako imas smartphone obavezno probaj.
 
Bila je u igraonicama neka vrh igra, igrali smo je u lanu....ne mogu da je nadjem dangerous ili tako nesto waters na rekama i jezerima se riba. Ako neko zna vecna mu slava:D
 
Do maja ne planiram da menjam fon(BB Storm)kad mi istekne ugovor videćemo sa čim će raspolagati gospoda iz Vipa pa možda nešto i uzmem;)@Nikolaf7 našao sam lom nekih top10 lista igara na ovu temu ali bi mi značilo nešto što je neko već probao tnx anyway:)
 
I meni u maju isttice ugovor sa vip-om :). Ako budes pazario androida seti se ove igre. Ima oba basa, stuka, smudj, maski, i gomila riba koje se ne boduju. Imam full verziju, ako ti bude zatrebalo javi se. Mada ce sezona uveliko poceti a pravu vodu i ribu na stapu nista ne moze da zameni...
 
Ima na Amigi igra Fishing Fun. Ja sam radio opis igre 1998.god za casopis Amiga Front. Ubaci WinUAE i pokreni je.
Isprozivao sam autora igre samo tako. Radio igru u AMOS-u, mislim da na zx48 imaju bolje igre.

FishingFun_PBig.png
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno