Šta je novo?

Sims_2

~ChiCk~

Čuven
Učlanjen(a)
29.10.2003
Poena
609
jel zna neko kad ce i kod nas moci da se nadje...na ofic. sajtu pise da izlazi pocetkom 2004??

pa racunaj dve nedelje pre nego sto izadje zvanicno...

Sigurno ne izlazi do 15. januara. A tada, eto srece za devojke koje vole da se igraju. Cak sam i ja neko vreme bio navucen na Simse zbog devojke... uh! Mada, bice zanimljivo skinuti neki "nude patch" za 3d simice :)

sto kasnije to bolje :mrgreen:
inace sims se uvek svodio na gledanje golotinje :)

Agilni je napisao(la):
A tada, eto srece za devojke koje vole da se igraju.

A kakve veze imaju The Sims sa devojkama ??? :confused:

Ne zaboravite da su The Sims najprodavanija komjuterska igra svih vremena, pa bi se po tome moglo reci i najpopularnija.

c3 je napisao(la):
...
sto kasnije to bolje :mrgreen:

~ChiCk~ je napisao(la):
...
ma daj ne lupetaj,
mislim....koji je to fazon??
.... :smack:

:beat:

Vi devojke treba da radite nesto pametno, a ne da igrate Simse ;P

Pa ja samo u zgradi imam dve devojke koje po ceo dan igraju Simse i cim me vide pitaju da li ima neki novi add-on!
Muski igraju samo dok ne smuvaju ribu, devojke prave porodice i smaraju oko boje tapeta :)

Ma... ex-cimer kad ne zna shta ce sa devojkom.... pokrene joj sims-e, da joj CASAu (casopis za uredjivanje kuce... ili tako neshto) i ludilo do 23h, prave kucu iz snova :D

A i dobra je fora. Devojke vole kada rzmisljas o buducnosti, porodici.
Ima smisla igrati Simse, devojka ti srecna, a opet, igrate se na kompu. Najbolja kombinacija! Sta li se radi ispred monitora kada simici odu u krevet? Ja ne znam. Devojku teram da igra NFS i Neverwinter nights :)

sims1.jpg

sims2.jpg

sims3.jpg

:oops:

@ ChiCk - sledeci put uradi neku konveziju pa onda postuj. Sve tri slike kad se pretvore u jpeg imaju zajedno 35kb a ova tvoja jedna skoro 10x vise.
Mozda neki mod malo intervenise!?

sorry...
nisam imala pojma
ja ih zakacila...pa postovala link

kad smo vec kod igrica za malu decu :beat:
kad ce heighbour from hell 2 :?:

Ma Singles ce biti bolje bre :)

hm.... ajd kad neko nabavi
neighbours from hell (ocajan mi engleski :()
ili simice 2, nek mi posalje pm ;)

Nazad
Vrh Dno