Šta je novo?

Sims 2 i Silent Hill 4 su izasli

... ne valja crack, koristi originalni .exe i mini-image

Ne radi build mode u SIMSU 2 ?!

Kako se pokrece build mode Detaljnije pls !

Zabranjeno je traziti to sto si trazio, a thread je integrisan u ovaj gde ces vec shvatiti...

Poslednja izmena od urednika:
Ajde i ja da kratko iznesem koji utisak!
Sims 2 sjajna(malo dosadi posle duzeg vremena),SH4 mnogo istripovan! :hair:
btw
Jel postoji neki fix koji uklanja one pixele na karakterima pri nagim scenama! :S:

Ljudi, jel ste vi juche registrovani ovde ?
Obrisao sam 5 postova gde se traze objashnjenja i reply na to, kako startovati kopiju...Dajte malo razmishljajte shta postujete...

NO censure

Jel postoji neki fix koji uklanja one pixele na karakterima pri nagim scenama! :S:[/QUOTE je napisao(la):
evo ti "no censorship" patch :-devil-:

Copy bm.exe to <GameDir>\TSBin\

poz Z

Prilozi

• bm.zip
    10.3 KB · Pregleda: 76
Pa dobro, sta to novi simsici imaju sto stari nemaju? :crash:

Poslednja izmena:
@shmi
pitaj neku devojcicu koje je napravila zurku, isla na vreli sudar, pri tome otisla na zasluzeni odmor, a i malko se magijama bavila :)
salu na stranu, ono sto krasi Sims2 jeste, za tu igru, revolucionarna grafika, kamera u 360 stepeni se okrece, likovi nisu onako formalni....itd!

revolucionarna - po screenovima bih rekao da Singles ima bolju grafiku. Ako samo gledamo grafiku. Verujem da je Sims 2 daleko daleko bolja igra...

byMaX je napisao(la):
revolucionarna - po screenovima bih rekao da Singles ima bolju grafiku. Ako samo gledamo grafiku. Verujem da je Sims 2 daleko daleko bolja igra...

Da si bio malo azurniji ne bi komentarisao Singles po screenshotovima!
btw
Ona kopija i dalje mi se vucara po kolima!

ja sam rekao za tu igru , misleci na Sims-originalni! :)

Sto se SH4 tice, nije mi jasno na koju foru tako brzo izlaze nastavci, jer se secam da sam pre nesto vise od godinu dana igrao SH2. I jos mi nije jasno da i posle 4 dela kamera i dalje je nikakva (to pise u nekom opisu). Znaci, po nekada se pitam zasto neke firme izbacuju igre cisto da bi ih izbacile... kad' ne mogu da poprave jednu stvar kao sto je kamera, ocigledno im nije ni stalo kakva im je igra...

I, da li moze nekako da se resi problem sa tom gradnjom, jer planiram da sutra narucim igru?

Singls imaju toliko bolju grafiku sa Simsi izgledaju kao igra od pre 2 godine prema tome, posebno texture isl.

U sustini Simsi 2 cak nisu ni nesto lepsi od originala...

Ne primecujem da se bilo ko od vas previse zali na zahtevnost Sims-a, a kod mene je situacija ocajna... "masina u potpisu", najnoviji drajveri (4.12), Far Cry, Doom3... sve savreseno na "haj"... oko 4000 3D Marks u 05...A ipak u SIMS-ima SECKA :( U "kolibama" i moze da se podnese, ali u parku i javnim prostorima- katastrofa.
Any idea? :trust:

@SoSo
kako da ti kaze iko, kada se simsi ni ne igraju!
i meni (tj. mojoj devojcici) se desavalo to dok je igrala, pa sam na kraju siznuo i smanjio joj teksture! bas ona zna sta je lepota igra! brine se samo da smuva komsiju i komsinicu :)

ToxiC je napisao(la):
@SoSo
kako da ti kaze iko, kada se simsi ni ne igraju!

Steta... Silne mahine , sa silnim "markovima", a sluze samo za krvoprolice... Volim i ja ponekad da odigram FPS i jos po nesto, ali tacno sam znala da mi se niko od "baja" sa jakim masinama nece javiti, jer izgleda da je igrati Simse previse gay :p

Mislim da su malo ubagovani, da nema veze koju konf imas radice isto, pokusaj sa nekim patchom da ih sredis.Ja sam stavio nesto na high nesto na medium i 1024x768 i radi sasvim solidno, sem u kad odes u grad gde nenormalno secka.

BTW Moja sestra igra Simse :D

Mada sam se zaludjivao sa kecom, dvojka mi je nekako bezveze, pre su svi iz kraja imali lika na mom racunaru pa je bilo zanimljivo, a sad svako ima svoj komp :D

Nazad
Vrh Dno