Markomaniax
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.06.2008
- Poena
- 705
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5700X & scythe mugen 5
- Matična ploča
- Asus TUF B550-Plus
- RAM
- G.Skill Ripjaws V 2x16Gb kit
- GPU
- Red Devil AMD Radeon™ RX 6900 XT Ultimate 16GB GDDR6
- Storage
- M.2 NVMe Intel P660 1TB ; WDC 6TB 3.5 SATA III 256MB 7.200 Gold
- Zvuk
- Asus Essence STX II & Edifier 75w neki zvucnici
- PSU
- Corsair AX860i 80+ Platinum
- Kućište
- Lian Li Lancool II Mesh C RGB TG Snow edition
- Monitor
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 170Hz
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3 & Keychron V6 custom PBT Hot swap RGB Pro Braon lubed QMK
- Ostale periferije
- Xbox ONE joypad
- Pristup internetu
- Optički internet
Taman kada smo pomislili da godina ne moze biti bolja po zanr Simulacija voznji, pojavljuje se jos jedna.
Zahteva registraciju (besplatnu , i internet konekciju jer nema offline mode) , i nakon toga se pruzima klijent od oko 1,2 GiB.
Igra je slicna iRacingu , pa se dodatni automobili kupuju (za mnogo manje pare , npr. M3 GTR E92 je 5$ a on je jedan od skupljih).
Postoji i drugi (sporiji) nacin za nabavnku automobila a to je osvajanjem kredita , trkanjem , hotlapovanjem ... a cak se i novac moze zaraditi ucestvovanjem u posebnim event-ima.
Za besplatnu verziju se dobija samo Mitsubishi EVO X 2008. Ali je simulacija odlicna.
Graficki , deluje kao mesavina rF i LFS , zvuk je maestralan , ffb takodje kao i sudari i ostecenja.
Izbor staza nije neki , od poznatih su tu Infineon raceway , Brno , Zandvoort , Mid-Ohio... Ali su laserski skenirane , pa je prava uzivancija voziti na bilo kojoj od njih.
Online trkanje zavisi naravno od svih ucesnika, ima ih dosta sa nasih prostora. net kod je dobro optimizovan. Postoji i mogucnost gledanja trka drugih korisnika uzivo , na njihovom sajtu.
Igra je cini mi se jos u beta fazi , ali ima zestok potencijal za one koji zele da se lako i kvalitetno trkaju.
tamo sam regostrovan pod istim nick-om kao i ovde.
Simraceway is a free-to-play online auto racing world that invites players to compete for pride, points and prizes in action-packed multiplayer races and testing, time-limited challenges.
Zahteva registraciju (besplatnu , i internet konekciju jer nema offline mode) , i nakon toga se pruzima klijent od oko 1,2 GiB.
Igra je slicna iRacingu , pa se dodatni automobili kupuju (za mnogo manje pare , npr. M3 GTR E92 je 5$ a on je jedan od skupljih).
At present you can purchase cars, entry into Events and, via SteelSeries.com, our racing controller, the SRW-S1 Steering Wheel.
To add cash to your Simraceway account, head to your Profile by clicking your user name in the top right-hand corner of the screen and select either ADD FUNDS (to make a credit card payment) or ADD FUNDS WITH MONEYBOOKERS (to top up your account using Moneybookers.com). Then choose how many US dollars you'd like to add ($5, $10, $15, or $20), fill in your details, click PURCHASE and follow the on-screen instructions.
Postoji i drugi (sporiji) nacin za nabavnku automobila a to je osvajanjem kredita , trkanjem , hotlapovanjem ... a cak se i novac moze zaraditi ucestvovanjem u posebnim event-ima.
Za besplatnu verziju se dobija samo Mitsubishi EVO X 2008. Ali je simulacija odlicna.
Graficki , deluje kao mesavina rF i LFS , zvuk je maestralan , ffb takodje kao i sudari i ostecenja.
Izbor staza nije neki , od poznatih su tu Infineon raceway , Brno , Zandvoort , Mid-Ohio... Ali su laserski skenirane , pa je prava uzivancija voziti na bilo kojoj od njih.
Online trkanje zavisi naravno od svih ucesnika, ima ih dosta sa nasih prostora. net kod je dobro optimizovan. Postoji i mogucnost gledanja trka drugih korisnika uzivo , na njihovom sajtu.
Igra je cini mi se jos u beta fazi , ali ima zestok potencijal za one koji zele da se lako i kvalitetno trkaju.
tamo sam regostrovan pod istim nick-om kao i ovde.
Poslednja izmena: