Šta je novo?

Simpsone protrljaj okice

• Začetnik teme Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
K

Kokos

Guest
Posto si me izazivao sa kartom TI 4200,kao sto si i upoznat danas sam je dobio i normalno prestigo te,posto imam informacije da imas jaci rezultat ali ne objavljen ja sam stigao ovaj objavljen,a posle cemo ganjati novi koji objavis.Znaci JoeKuboj Kutija Neshram koji su se kladili na mene dobili su opkladu,Skor je postignut na P4 [email protected] Asus P4PE
memorija Corsair 3500 450mhz cas 2.2.2.5 i MSI TI 4200 319.5/675
😀 😛 :😛 😀

Je li taj MSI regularan, jos nisam sreo primerak da radi na tim taktovima GPU-a i memorije. :d:d

Radi, mada kod mene je juce ta karta radila na 325/675, nije mi jasno kako mu radi core samo na 319?!?
Kokose probaj sa 40.52 driverima, vaze za najbrze...

Kokos je napisao(la):
Znaci JoeKuboj Kutija Neshram koji su se kladili na mene dobili su opkladu,
kokose svaka ti chast :beat:
e koliko ja treba da dobijem na ulozenih 15 evra? 😀

Aca je napisao(la):
Je li taj MSI regularan, jos nisam sreo primerak da radi na tim taktovima GPU-a i memorije. :d:d

To je onaj cuven Maxov ti4200, ako sam dobro upoznat.

Posto sam direktno prozvan ,evo i ja da se javim😀 .

1.Svaka cast na rezultatu nisam verovao da ces ga stici i sa tim vodenim hladjenjem.

2.Takodje necu sici sa "konja na magarca" tj.vracati se na Ti4200😀

3.Prodao sam ti plocu,memoriju,Radeona i sad Ti4200,naucio te OClocku, izgleda te jos jedino sekira moj procesor😀 :hump: .Al' nemoj da brines.Ti si moj drug i njega cu ti prodati😀

cheers

simpson H je napisao(la):
Posto sam direktno prozvan ,evo i ja da se javim😀 .

1.Svaka cast na rezultatu nisam verovao da ces ga stici i sa tim vodenim hladjenjem.

2.Takodje necu sici sa "konja na magarca" tj.vracati se na Ti4200😀

3.Prodao sam ti plocu,memoriju,Radeona i sad Ti4200,naucio te OClocku, izgleda te jos jedino sekira moj procesor😀 :hump: .Al' nemoj da brines.Ti si moj drug i njega cu ti prodati😀

cheers
Hvala drug,kad vec ovi iz amd tabora nece da se trkaju moramo mi samo medu sobom:wave;

Vocko je napisao(la):

Nije, kartu sam uzeo ja juce od Simpsona, probao je (imao sam vec jednu takvu kuci) i poslao bolju Kokosu, a druga je otisla komsiji koji ne clockuje nishta. Onaj Maxin budj 🙂 radi na 300/600 i ima bespotrebnih 128 MB rama.

Kokos je napisao(la):
Hvala drug,kad vec ovi iz amd tabora nece da se trkaju moramo mi samo medu sobom:wave;

Ove iz AMD tabora koche finansije 🙂...

Aca je napisao(la):
Moj MSI 4200 radi bez problema na 320 za GPU, dok je za memoriju max 625.

drfedja je napisao(la):
Moj MSI 4200 radi bez problema na 320 za GPU, dok je za memoriju max 625.

To je krs primerak. Ja to malo zezam Kokosa posto ni moj MSI ne zaostaje za njegovim. 😛

Aca je napisao(la):
To je krs primerak. Ja to malo zezam Kokosa posto ni moj MSI ne zaostaje za njegovim. 😛
Ajd bre izdi iz te penzije polako,vidis da od toga nema vajde,kako vidis ti i simpson imate sada ozbiljnu konkurenciju ajd malo da se igramo zanimljivije je,vidis da i simpson hoce da se penzionise(uplasio se 😀 😛 😀 ).

Vocko je napisao(la):

Nije... moj zakucava na 330 (sa podignutim naponom) a memorija na 630-635 .... ovaj je ocigledno mnogo bolji!

Mada je svejedno jer je GF4Ti malo spor za danasnje igre ako se igra sa anisotropicom... Bez obzira da li je na 300/600 ili 330/670 🙁 🙁

Kokose koliko kosta ta memorija?

milenkoc23 je napisao(la):
Kokose koliko kosta ta memorija?
Kostala je nekih 125 eura kolika je trenutna cena neznam ali najbolje obrati se nekom od nasih dobavljaca a to su Aca Simpson Gedza :wave;

byMaX je napisao(la):
Mada je svejedno jer je GF4Ti malo spor za danasnje igre ako se igra sa anisotropicom... Bez obzira da li je na 300/600 ili 330/670 🙁 🙁

Jeste uzasno je spor, a i uopste ne moze da se zivi bez anizotropika. :beat: :d:d

Kokos je napisao(la):
Ajd bre izdi iz te penzije polako,vidis da od toga nema vajde,kako vidis ti i simpson imate sada ozbiljnu konkurenciju ajd malo da se igramo zanimljivije je,vidis da i simpson hoce da se penzionise(uplasio se 😀 😛 😀 ).

A ne, neces me navuci ponovo u radni odnos. 😀😀 Slabacak mi je procesor za igranje. 😛 U mojoj klasi jedino je Valek uspeo da me obidje, a ovi drugi daleko kaskaju iza iako je proslo mnogo meseci i izaslo mnogo novog hardvera. :beat::d:d

Kokos je napisao(la):
ajd malo da se igramo zanimljivije je,vidis da i simpson hoce da se penzionise(uplasio se 😀 😛 😀 ).

Igranje je za decu 😀 😀 ,a simpson NECE da se penzionise, nego je u penziji najavljenoj ovde 😀 😀 .
A i ne plasi se simpson kokoshki odavno😀 :hump: 😀

byMaX je napisao(la):

Katastrofalno je spor 😛 Slabo, slabo, nece preko 1280*1024, a taj anizotropni filtering zaista koristi, pogotovo van fps-ova :d a i u njima sve dok ne pocnes da ih igras 🙂

byMaX je napisao(la):

Eh sad?! Pa kako je krenulo u gaming industriji bice menjanje graficke na svaka 3 meseca izgleda :rocket:

Nazad
Vrh Dno